Forum » Omrežja in internet » Google, gmail kot thunderbird oz. poštni odjemalec
Google, gmail kot thunderbird oz. poštni odjemalec
Newholland ::
Živjo!
Slišal sem da lahko do svojih poštnih nabiralnikov dostopam prek googla oz. gmaila, kot lahko to delam s thunderbirdom. Za googlove račune imam to porihtano, da lahko z več gmaili na enkrat dostopam, slišal pa sem da lahko v gmail prejemaš tudi pošto iz drugih mailov, vendar te opcije ne uspem odkriti, niti s pomočjo googla.
Namreč kar sem jaz slišal, oz. bi rad da bi bilo, je to, da bi do svojega maila (konkretno od volje email) dostopal preko gmaila, če ne drugega da bi vsaj maile ki so poslani na voljin email dobil v poštni nabiralnik mojega gmaila.
LP
Slišal sem da lahko do svojih poštnih nabiralnikov dostopam prek googla oz. gmaila, kot lahko to delam s thunderbirdom. Za googlove račune imam to porihtano, da lahko z več gmaili na enkrat dostopam, slišal pa sem da lahko v gmail prejemaš tudi pošto iz drugih mailov, vendar te opcije ne uspem odkriti, niti s pomočjo googla.
Namreč kar sem jaz slišal, oz. bi rad da bi bilo, je to, da bi do svojega maila (konkretno od volje email) dostopal preko gmaila, če ne drugega da bi vsaj maile ki so poslani na voljin email dobil v poštni nabiralnik mojega gmaila.
LP
Newholland ::
Najlepša hvala, res preprosto, vendar včasih se mi zgodi da je preenostavno in spregledam.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25223 (11853) | donvito |
» | Alternativa gmailuOddelek: Omrežja in internet | 10151 (8513) | c3p0 |
» | Prenos pošte iz Outlook Express v poštni nabiralnik SiolOddelek: Omrežja in internet | 2557 (2450) | 111111111111 |
» | Prehod na Google appsOddelek: Omrežja in internet | 2586 (1926) | bastadu |
» | Gmail si je vzel dve uri počitkaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7178 (4494) | techfreak :) |