Forum » Problemi človeštva » Zavod za zaposlovanje
Zavod za zaposlovanje
PaX_MaN ::
Yohan del Sud je izjavil:
...dodatek za kondome,...
http://www.dw.de/german-study-says-cond...
Eh, če bi koga skrbeli nitrozamini bi najprej moral nehat pit per pa nehat jest zelenjavo.
Yohan del Sud ::
Ja pa dobro no, ni treba toliko jet vn s koneksta.
Sem samo za to priložnost predelal un stari vic (ki je v kontekstu):
Pride cigo na zavod za zaposlovanje:
"Imate kaj dela zame?"
"Um seveda, Krka ima prosto delovno mesto šoferja limuzine direktorja, fiksen delovni čas, plača 4000 eur in dodatki."
"Pa kaj vi to malo mene zajebavate?"
"Ja pa kdo je tu začel?"
Sem samo za to priložnost predelal un stari vic (ki je v kontekstu):
Pride cigo na zavod za zaposlovanje:
"Imate kaj dela zame?"
"Um seveda, Krka ima prosto delovno mesto šoferja limuzine direktorja, fiksen delovni čas, plača 4000 eur in dodatki."
"Pa kaj vi to malo mene zajebavate?"
"Ja pa kdo je tu začel?"
www.strancar.com
Tjaša ::
Živjo. Prosila bi samo če si lahko kdo vzel par minutk in rešil to anketo o brezposelnosti, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo. Hvala!
www.mojaanketa.si/anketa/398632189/
maxipin ::
Živjo. Prosila bi samo če si lahko kdo vzel par minutk in rešil to anketo o brezposelnosti, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo. Hvala!
https://slo-tech.com/forum/t571623/p420...
Dvojni posti????
Mavrik ::
Tale anketa je pa popolnoma glupa.
Najprej me vprašate za spol, starost in lokacijo... in potem so 3 vprašanja kjer me vprašate ISTO. Zatem me vprašate če sem mel težave pri iskanju zaposlitve, rečem "NE" in zatem ZAHTEVATE da označim kakšne težave sem imel.
A je to anketo sploh kdo probal pred objavo?
The truth is rarely pure and never simple.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mavrik ()
jalovec09 ::
Številka je presegla rekord:
125.552 iskalcev zaposlitve
451 prostih delovnih mest /včerja komaj nekaj čez 300
V glavnem, da se na 24 ur več piše o znanih igralcih iz Amerike ne pa o tem velikem problemu.
125.552 iskalcev zaposlitve
451 prostih delovnih mest /včerja komaj nekaj čez 300
V glavnem, da se na 24 ur več piše o znanih igralcih iz Amerike ne pa o tem velikem problemu.
AndrejS ::
Važno da ma šivilija vse pod kontrolo. Kakšna bi bila šele številka če se ne bi ljudje zaposlovali preko meje !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako (občasno) dati delo brezposelnim? (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 17242 (15351) | opeter |
» | Slovenci ne bomo delali za minimalno plačo! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 34098 (28802) | Mr.B |
» | janša uvaja malo delo #2 - tokrat s kredibilnimi viri (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 18638 (16358) | BlueRunner |
» | Vpliv zakona o uravnoteženih javnih financah na študentsko delo (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 14221 (12840) | pirlo |
» | Kako poiskati zaposlitev oziroma kako legalizirati moje delo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15801 (13091) | St235 |