» »

težave z grafiko sony vaio vgn fz21e

težave z grafiko sony vaio vgn fz21e

gogregy ::

Pozdrav,
sem laik na tem področju in prosim za pomoč.
Imam zgoraj omenjeni prenosnik zavidljive starosti 5 let, pa je nastal problem z grafiko. Na ekranu so vertikalne črte raznih barv in ostali vzorci. Sem izven garancije in tudi izven sonyevega popravila v roku 4 let od nakupa (gre za napako, ki jo v tem času odpravijo brezplačno).
Slišal sem, da obstajajo neke zunanje grafične kartice. Sedaj pa - kakšne so možnosti, da bi to delalo?
Kakšne druge rešitve?Na youtube sem gledal, da to eni segrevajo v pečici celo matično ploščo?
Kaj mi je storiti?
Hvala za odgovore!
G

Unknown_001 ::

Zunanje grafične kartice, odgovor je NE!
Obstajajo neke fine napravice, ki ti omogočijo prikaz iste slike na več monitorjih, kar se pa zunenje grafične tiče ti pa povem le to, da se da le na HOMEMADE način narest, mislim da mi ni treba razlagat. Sem že gledal za tem ampak ni ničesar, če pa bi se že odločil za homemade varianto, da bi šu po računalniku šarat ti pa močno odsvetujem, ker moraš za grafično posebej napajalnik kupit, grafično kupit in prek podaljška spelat na PCI-e , če ga sploh maš. Ko na koncu sešteješ vse skupaj uvidiš, da za dodatnih 300EUR dobiš spodobno konfiguracijo namiznega računalnika.

gogregy ::

hvala;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zamenjava grafične kartice v prenosniku

Oddelek: Pomoč in nasveti
6796 (657) icemare
»

problem s grafiko na PC za več monitorjev

Oddelek: Pomoč in nasveti