Forum » Kaj kupiti » EnaA problem
EnaA problem
Rias Gremory ::
Živjo,
Zanima me če ste že kdaj na spletni trgovini EnaA naleteli na težavo:
To prvič vidim in ne vem kaj jim ni jasno...
Raje bi imel vse v enem naročilu.
EDIT: V košarici imam izdelek http://www.enaa.com/oddelki/racunalnisk... in zraven ne moram dodati nobenega drugega izdelka, sem probal od brivnikov do fotoaparatov.
Me no likes this.
Zanima me če ste že kdaj na spletni trgovini EnaA naleteli na težavo:
Izdelek, ki ste ga kupili preko pogajanja, ne more biti naročen skupaj z drugimi izdelki. Prosimo, da najprej zaključite naročilo.
To prvič vidim in ne vem kaj jim ni jasno...
Raje bi imel vse v enem naročilu.
EDIT: V košarici imam izdelek http://www.enaa.com/oddelki/racunalnisk... in zraven ne moram dodati nobenega drugega izdelka, sem probal od brivnikov do fotoaparatov.
Me no likes this.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
- spremenilo: Rias Gremory ()
čuhalev ::
Če dobro pogledaš, imajo ta izdelek na naslovu Zunanje skladišče 58 in ne na njihovem sedežu. V bistvu gre za izdelek njihovega partnerja, ki pošilja sam.
Rias Gremory ::
Vseeno bi lahko uredili, da je vse pod enim naročilom. Vsaj meni je tako bolj praktično.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
m1h4 ::
mene pa nekaj zanima, na enaa sem kupil ram kot pravna oseba in se mi računalnik, predno se naredi boot windows-ov reštarta, ko vzamem ram ven dela normalno, izdelek sem poslal nazaj, vendar mi je operater rekel, da če kupujem kot pravna oseba nimam možnosti menjave / reklamacije ker, kot pravna oseba naj bi vedel kaj kupujem...ali to sploh lahko velja oz. ali je to pri zvezi potrošnikov sploh dovoljeno?
lp
lp
Arctander ::
Pravne osebe po zakonu nimajo pravice do vračila izdelka pri nakupu na daljavo. V praksi se s prijazno besedo da marsikaj doseči (sploh če si redna stranka), a če so pri EnaA tako rigidni, si je to dobro zapomniti za vnaprej in jih dodati na seznam stranki neprijaznih trgovin.
Brane22 ::
mene pa nekaj zanima, na enaa sem kupil ram kot pravna oseba in se mi računalnik, predno se naredi boot windows-ov reštarta, ko vzamem ram ven dela normalno, izdelek sem poslal nazaj, vendar mi je operater rekel, da če kupujem kot pravna oseba nimam možnosti menjave / reklamacije ker, kot pravna oseba naj bi vedel kaj kupujem...ali to sploh lahko velja oz. ali je to pri zvezi potrošnikov sploh dovoljeno?
lp
Kakšna zveza potrošnikov za PRAVNO osebo ?
Stari, ko si odprl firmo se nekako šteje, da si moral biti obveščen o tem, kaj to vse nosi za seboj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Brane22 ()
St235 ::
Ne glede na to pa to nima veze s tem, da so prodali nedelujoč ram. Garancija in stavrna napaka seveda pripada tudi pravnim osebam.
SeMiNeSanja ::
Kot pravna oseba sicer nimaš zagotovljene pravice do vračila blaga, ampak ne glede na to, se pokliče prodajalca in se z njim skuša dogovoriti za zamenjavo za ustrezno blago. V večini primerov to nebi smelo predstavljati problema.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odprtje SPOddelek: Loža | 8408 (7309) | fraising |
» | Uvoz večjih količin iz kitajske-držav izven EUOddelek: Loža | 4383 (3391) | Tydek |
» | Odpoved spletnega gostovanja, vračilo kupnineOddelek: Pomoč in nasveti | 1678 (1347) | MrStein |
» | Zakaj s.p. plačuje "poslovne" cene? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 17312 (14780) | Furbo |
» | Spletna trgovina, je to legalno?Oddelek: Kaj kupiti | 3204 (2034) | Tilen |