Forum » Pomoč in nasveti » Program za analizo besedišča
Program za analizo besedišča
gepardus ::
Upam, da sem temo umestil v pravo kategorijo, saj se mi nobena druga ne zdi povsem prava.
Ker delam raziskavo, kjer bom analiziral besedišče na nekaterih tujih spletnih straneh (povezanih z video igrami), me zanima, če kdo pozna kakšen program, ki bi analiziral besede v določenem besedilu (lahko na spletni strani, lahko pa tudi offline - da besedilo prilepim).
S tem imam v mislih štetje besed (katere besede so najpogostejše in kolikokrat se pojavijo).
Ali morda ponuja to možnost tudi kakšen urejevalnik besedila?
Hvala.
Ker delam raziskavo, kjer bom analiziral besedišče na nekaterih tujih spletnih straneh (povezanih z video igrami), me zanima, če kdo pozna kakšen program, ki bi analiziral besede v določenem besedilu (lahko na spletni strani, lahko pa tudi offline - da besedilo prilepim).
S tem imam v mislih štetje besed (katere besede so najpogostejše in kolikokrat se pojavijo).
Ali morda ponuja to možnost tudi kakšen urejevalnik besedila?
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vsi jeziki zmorejo 39 bitov na sekundoOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7690 (5112) | Markoff |
» | Spletna stran, mi kdo prosim razloži?Oddelek: Izdelava spletišč | 3581 (2235) | sistemc |
» | 11. Kako optimiziramo spletne strani za čim višjo uvrstitev na sezname iskalnikov?Oddelek: Izdelava spletišč | 2362 (1814) | MrBrdo |
» | O identifikaciji internetnih piscevOddelek: Novice / Omrežja / internet | 8035 (5965) | jype |
» | Konec z maturo? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 7385 (5782) | Zeberdee |