» »

ugaševanje in zmrzovanje laptopa

ugaševanje in zmrzovanje laptopa

virusss8 ::

Pozdravljeni!

Pišem vam, ker ne najdem dejansko nobene prave ideje kako rešiti moj problem.
Imam dobro leto dni star prenosnik HP, s katerim do sedaj praktično nisem imel težav. Pojavile so se povsem nenadno.

Računalnik zmrzne nato pa se po nekaj sekundah prisiljeno ugasne. Sumil sem najprej software, vendar sem ga hitro izključil
kajti problem se pojavlja (po nekajdnevnem testiranju) tako v windows 7, kot tudi v Ubuntu, lahko pa tudi že ob samem zaganjanju računalnika.
Povsem naključno - ob zagonu, po petih minutah, lahko tudi po več dnevih. 100% sem prepričan da se računalnik ne pregreva.

Ima kdo kakšno drugo idejo, katera komponenta bi lahko povzročala težave?
Tux is my best pal!

primozzzz ::

Najprej očisti prah..
NI PODPISA

stock ::

To laufaš na baterijo?, probaj dat baterijo ven pa ga laufaj brez, oz. ravno obratno preveri če je napajalnik OK. Mogoče še poglej če je ram dobro zataknjen not sta 2 šraufa. Za kaj drugega bi blo pa treba že bolj razdret zadevo. Če je seveda HW narave.

virusss8 ::

prah redno čistim, tako da pomoje ni problem. Preizkusil sem tudi že delovanje na kabel brez baterije, z baterijo in tudi samo na baterijo... vedno je isto. Napajalnik je ok, prav tako vsi ventilatorji. Rami so ok. Razmišljal sem nekako da bi lahko bil kriv disk - oz. ne direktno disk, ampak njegov krmilnik..
Tux is my best pal!

Daniel ::

Poskusi kje dobiti disk in menjati, če seveda sploh prideš zraven. A je še v garanciji?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

protiprašna mrežica za okno

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
423499 (2695)          
»

laptop se ugasne in cez sekundo ponovno prizge

Oddelek: Pomoč in nasveti
81074 (950) proxy18
»

Servis - po prevzetju zaznane napake

Oddelek: Pomoč in nasveti
393828 (2796) solatko
»

Dell vs Hp

Oddelek: Kaj kupiti
313441 (2545) solatko
»

Nihanje napetosti v vticnicah (strani: 1 2 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
6310429 (8368) Pyr0Beast

Več podobnih tem