Forum » Pomoč in nasveti » Težave z LCD 16"-laptop
Težave z LCD 16"-laptop
Viktor33 ::
Pozdravljeni!
Torej, punci je na laptopu (hp x16 hdx) umrla osvetlitev na zaslonu. Najverjetneje je kriva lučka in ne inverter. V originalu je nameščen sledeči zaslon: SAMSUNG LTN160AT05-001 16 WXGA HDX 16. Ker je zaslon 16" in je na trgu bolj malo takih, rabljenih oziroma nedelujočih prenosnikov, da bi sam menjal zaslon, me zanima kaj bi vi naredili na mojem mestu. Z kolegi smo že poskušali menjat lučko v zaslonu (na drugem laptopu) a rezultat nekako ni bil zadovoljujoč. Kolikor sem brskal po spletu so po večini tej kitajski kloni namenjeni predvsem naročnikom večjih pošiljk. Torej vsaka ideja je dobrodošla (zunanji zaslon je zadnja rešitev).
Za odgovore se v naprej zahvaljujem.
LPV
Torej, punci je na laptopu (hp x16 hdx) umrla osvetlitev na zaslonu. Najverjetneje je kriva lučka in ne inverter. V originalu je nameščen sledeči zaslon: SAMSUNG LTN160AT05-001 16 WXGA HDX 16. Ker je zaslon 16" in je na trgu bolj malo takih, rabljenih oziroma nedelujočih prenosnikov, da bi sam menjal zaslon, me zanima kaj bi vi naredili na mojem mestu. Z kolegi smo že poskušali menjat lučko v zaslonu (na drugem laptopu) a rezultat nekako ni bil zadovoljujoč. Kolikor sem brskal po spletu so po večini tej kitajski kloni namenjeni predvsem naročnikom večjih pošiljk. Torej vsaka ideja je dobrodošla (zunanji zaslon je zadnja rešitev).
Za odgovore se v naprej zahvaljujem.
LPV
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon je osvežil svoje KindleOddelek: Novice / Android | 9026 (7383) | kuglvinkl |
» | HTC Desire HD (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 30461 (18819) | fishy12 |
» | h.264/DVD/DivX player (strani: 1 2 3 4 … 44 45 46 47 )Oddelek: Zvok in slika | 257933 (72025) | dope1337 |
» | HP HDX 16Oddelek: Kaj kupiti | 902 (838) | inbox |
» | GeForce 9600M GT 512MB slaba grafična?Oddelek: Strojna oprema | 2747 (1796) | Rudolf |