» »

Izbris podvojenih video posnetkov

Izbris podvojenih video posnetkov

Shegevara ::

Vem da je tale moja potreba takšne narave, da skoraj težko verjamem, da obstaja program, ki bi to lahko uredil.

Problem je namreč tak.
Imam mapo, kjer mam več kot 2000 video-posnetkov. Vsi so zelo različne dolžine, kvalitete in različnih vrst, kot so mp4, wmv, flv in tako dalje.

Problem je: da sem skoraj siguren, da obstaja veliko videov, ki so si med sabo bolj ali manj identični, s tem, da je mogoče pri enem dolžina za malenkost skrajšana, ali pa je mogoče boljše/slabše kvalitete, sta pa video posnetka bolj ali manj ista.

In jaz bi potem, te nepotrebne in podvojene video-posnetke zbrisal. Potreboval bi pa program, ker tole vse skupaj "ročno" počet je vsaj zame nemogoče. Gre se za ogromozansko video-kolekcijo.

Samo sprašujem, če mogoče kdo ve za kak tak program, s tem, da se zavedam, da so možnosti majhne.

Hvala.

bluefish ::

Programi za odkrivanje podvojenih datotek obstajajo (primerjanje velikosti ter tipa datoteke, hash,...), vendar še nisem slišal za takega, ki bi ustrezal tvojim željam. Tudi dvomim, da je dejansko izvedljivo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

#000000 ::

Pomojem bi šlo s primerjavo META podatkov in ustreznim iskalnim nizom ter pravim progičem. Kater pa to je pa ne vem ker nisem nikoli rabil. http://www.fileguru.com/apps/duplicate_...

ja.. malo sem se poigral z duplicate-file-finderjem. (free verzija) On mi je našel kar dosti podvojenih dotatek. Ampak samo tiste, ki so si popolnoma usklajene. Naprimer data_1 in data_1(1), kar bi konec koncev lahko tudi sam prej ko slej poiskal fajle v explorerju s filtrom (1) in pobrisal.

Sedaj so mi pa kot rečeno ostali še tisti videi, ki se zelo razlikujejo v velikosti, v vsebini so si pa enaki.

#0000000, lahko bi plačal 30€ za ta program in bi mi mogoče uspel kaj najdti, ampak je res predrago, zame je to samo za eno uporabo in meni se zdi malo absurdno.

LP.

#000000 ::

Ja jest sem ti samo nakazal kaj išči, ne da kupiš program, če pa ga rabiš samo enkrat je res brez veze. Drugega skor ne preostane kot ročno, bo verjetno nekaj čas trajalo, ampak potem greš lepo v lokal in se ga za teh 30 usd natolčeš da pozabiš muko :)

ma ne a veš kaj. Pršparu bom tolk dnarja, da si nabavim en konkretn 2 TB disk, gor vse to presnamem in je to to.

Hvala vseen.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Youtube (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
39391594 (566) IL_DIAVOLO
»

Ocena strani: Klip.si

Oddelek: Izdelava spletišč
212552 (1077) slopuc
»

H.264 ostaja brezplačen za spletno predvajanje videov (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
5313729 (12003) Icematxyz
»

Google Video po novem samo iskalna storitev

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
175183 (3919) strictom
»

več mini dvd na en velik dvd

Oddelek: Pomoč in nasveti
252825 (2445) Dusan_HD

Več podobnih tem