Forum » Programska oprema » program za promo video
program za promo video
mrslotech ::
Pozdravljeni!
Zanima me, s katerim programom je možno nardit promo video, kot je naprimer ta: KLIK (ne poglej samo začetka, ker me bolj zanimajo animacije, ki so v njem).
Sklepam, da je tak video zelo težko narediti, zato mi priporočajte program, ki bi se vsaj približal temu. V nasprotnem primeru pa vsaj kakšno podjetje, ki se ukvarja s tem.
Hvala že v naprej :D :D
Zanima me, s katerim programom je možno nardit promo video, kot je naprimer ta: KLIK (ne poglej samo začetka, ker me bolj zanimajo animacije, ki so v njem).
Sklepam, da je tak video zelo težko narediti, zato mi priporočajte program, ki bi se vsaj približal temu. V nasprotnem primeru pa vsaj kakšno podjetje, ki se ukvarja s tem.
Hvala že v naprej :D :D
Gandalfar ::
Adobe Premiere za osnovni video
Adober After Effects za animacije
za tiste hiske pa tudi kaksen 3D tool. Je pa kar dost dela naredit tak video.
Adober After Effects za animacije
za tiste hiske pa tudi kaksen 3D tool. Je pa kar dost dela naredit tak video.
opeter ::
Animacijo misliš kaj? Tiste svetlobne črte?
To se lahko naredi recimo v After Effects. Lahko pa tudi namensko 3D orodje*.
Če pa misliš tisto 2D animacijo, ko se začne z nakupovalno košarica, za to pa obstajajo tudi namenska orodja (recimo izdelki od Toon Boom) ... na koncu pa kreditne kartice, ki padajo na mizo pa so že 3D rendering. Za to spet obstajajo primerni programi, recimo brezplačni je *Blender (imaš pa seveda zelo drage programe kot so Maya, 3D Studio Max, LightWave, itn.)
Če si čisti začetnik, ki nima pojma o pojmu, bo takšen projekt trajal nekaj mesecev ali celo let, da narediš vsaj približek. Obenem pa ni dovolj samo, da se naučiš programa(e), moraš imeti tudi občutek za to.
To se lahko naredi recimo v After Effects. Lahko pa tudi namensko 3D orodje*.
Če pa misliš tisto 2D animacijo, ko se začne z nakupovalno košarica, za to pa obstajajo tudi namenska orodja (recimo izdelki od Toon Boom) ... na koncu pa kreditne kartice, ki padajo na mizo pa so že 3D rendering. Za to spet obstajajo primerni programi, recimo brezplačni je *Blender (imaš pa seveda zelo drage programe kot so Maya, 3D Studio Max, LightWave, itn.)
Če si čisti začetnik, ki nima pojma o pojmu, bo takšen projekt trajal nekaj mesecev ali celo let, da narediš vsaj približek. Obenem pa ni dovolj samo, da se naučiš programa(e), moraš imeti tudi občutek za to.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | After Effects - ideja za efektOddelek: Programska oprema | 1884 (1096) | #000000 |
» | PC za video obdelavo (After Effects, Premiere Pro)Oddelek: Kaj kupiti | 1908 (1470) | Robi :P |
» | Napredna prezentacija - s katerim orodjemOddelek: Programska oprema | 798 (624) | Odyn |
» | Video editor za tale videoOddelek: Zvok in slika | 2056 (1847) | Sale_One0 |
» | Program za animiranjeOddelek: Programska oprema | 818 (737) | Batko666 |