Forum » Programska oprema » Program za webcam??Help needed!
Program za webcam??Help needed!
simoni ::
Jaz in še 2 moja sošolca, smo dobili nalogo, da naredimo prenos zagovora nekih seminarskih nalog, po lokalnem omrežju!
Iskali smo razne aplikacije, vendar nismo našli nič uporabnega!
A je kdo že delal kaj podobnega??? Kateri program bi bil najboljši??
Stvar rabimo nujno !!
Hvala že v naprej!
Iskali smo razne aplikacije, vendar nismo našli nič uporabnega!
A je kdo že delal kaj podobnega??? Kateri program bi bil najboljši??
Stvar rabimo nujno !!
Hvala že v naprej!
- spremenil: simoni ()
Dante ::
tole je super zadeva:
Windows Media Encoder 9 Series
najdes pa jo tule:
Media Encoder 9 series
..lepo omogoca prenos videa v zivo, tako preko LAN povezave, kakor modemske (kvaliteta je pac odvisna od hitrosti povezave)
prenos potem gledas tako da v Media playerju, pod open URL vneses ustrezni IP in port masine na kateri poganjas zadevo
lp
D.
Windows Media Encoder 9 Series
najdes pa jo tule:
Media Encoder 9 series
..lepo omogoca prenos videa v zivo, tako preko LAN povezave, kakor modemske (kvaliteta je pac odvisna od hitrosti povezave)
prenos potem gledas tako da v Media playerju, pod open URL vneses ustrezni IP in port masine na kateri poganjas zadevo
lp
D.
CaqKa ::
legenda
meni je preko wme9 uspelo stremat svojo firewire kamero na net, ne samo po lokalni mreži. pa še wizarda imaš v glavnem za vse. tnx dante da si me spomnil na to zanimivo idejo. sedaj imam webcam brez webcama
meni je preko wme9 uspelo stremat svojo firewire kamero na net, ne samo po lokalni mreži. pa še wizarda imaš v glavnem za vse. tnx dante da si me spomnil na to zanimivo idejo. sedaj imam webcam brez webcama
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ripanje "dvd -> wmv" problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1395 (1274) | jan01 |
» | HP iPaq rx3700Oddelek: Strojna oprema | 1205 (1107) | Dr_M |
» | PC Mark 04 Results (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4435 (3267) | tx-z |
» | Problemi z čisto novim računalnikom prosim pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1835 (1463) | nokia6310 |
» | stream serverOddelek: Zvok in slika | 784 (730) | CaqKa |