Forum » Pomoč in nasveti » nenadno ugašanje in prižiganje prenosnika
nenadno ugašanje in prižiganje prenosnika
poli ::
Lp
imam prenosnik HP Pavilion dv7-7000sm, ki se med delom nenadoma ugasne in se potem samodejno zažene, ni važno ali je prenosnik priključen na elektriko ali baterijo. Prenosnik sem že reklamiral in sem dobil novega, a ta tudi dela isto.
imam prenosnik HP Pavilion dv7-7000sm, ki se med delom nenadoma ugasne in se potem samodejno zažene, ni važno ali je prenosnik priključen na elektriko ali baterijo. Prenosnik sem že reklamiral in sem dobil novega, a ta tudi dela isto.
Unknown_001 ::
Mogoče je pa kakšne posodobitve nameščal in se je moral resetirati, ker ima mogoče nastavljeno da se lahko samodejno, če je po namestitvi potrebno.
Probaj malo v nastavitvah pogledat za nadzor uporabniškega računa al neki takega
Probaj malo v nastavitvah pogledat za nadzor uporabniškega računa al neki takega
Unknown_001 je izjavil:
Mogoče je pa kakšne posodobitve nameščal in se je moral resetirati, ker ima mogoče nastavljeno da se lahko samodejno, če je po namestitvi potrebno.
se mi zdi skoraj nemogoče ker se je ugasnil 3x v roku 30 minut
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: poli ()
SLO_Matej ::
Verjetno je ohišje na otip vroče?
Potemtakem se pregreva, kar je čisto običajno za HP in Pavilione.
Potemtakem se pregreva, kar je čisto običajno za HP in Pavilione.
Pa se ti kar iznenada ugasne al gre čez vso proceduro za izklop?
Možno da je napajalnik zanič
Možno da je napajalnik zanič
Ugasne se iznenada in se potem ponovno prižge zgleda tako kot bi pritisnil vnovični zagon samo, da vpraša ali naj ga zažene v varnem načino.
Tik preden se ugasne se še sliši pisk
Tik preden se ugasne se še sliši pisk
Je ta pisk kratek, se ponavlja, je dolg?
To ti bios piska da je neki narobe sam povej mi kerga maš
To ti bios piska da je neki narobe sam povej mi kerga maš
DRAM refresh failure?
fino bi bilo če bi vedel ker bios imaš
Resetiraj memory al pa zamenjaj, če se da.
Vnasprotnem primeru ga odpelji nazaj
fino bi bilo če bi vedel ker bios imaš
Resetiraj memory al pa zamenjaj, če se da.
Vnasprotnem primeru ga odpelji nazaj
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB BootOddelek: Pomoč in nasveti | 2026 (894) | solatko |
» | Problem z uporabniškim računomOddelek: Pomoč in nasveti | 1742 (1429) | Tajsk |
» | Težave Win7 uporabniški računiOddelek: Pomoč in nasveti | 2106 (1828) | OttoParts |
» | Lenovo G550A sleep problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 863 (817) | gorenjc |
» | Težave pri nalaganju windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 2542 (2442) | Machiavelli |