» »

JSP TEŽAVE!

JSP TEŽAVE!

frutabela ::

Pozdravljeni!
delam spletno stran(varianta spletna trgovina) s pomočjo JSP-jev. delam v netbeansih, in uporabljam mysql podatkovno bazo. naletela sem na nakaj težav, ki ne vem kako bi jih odpravila.
1. ko se prijavim kot administrator in hočem urejat artikle oz izpisat vse artikle, mi izpise samo ime, ostalo pa 0 ali null (ID: 0, CLARITINES, null, 0.0 €, 0 kom). v mysqlu imam vse normalno, id tipa int, cena tipa double itd...
2. ko uporabnik naroci dolocen artikel, mu dam moznost da lahko svoje narocilo izpise v excel tabeli. ko izvajam narocilo je vse v redu in prav, normalno piše znesek, normalno gre odstranit iz košarice, znesek se avtomatsko generira...ko pa kliknem izpis narocila v excel obliki pa mi pri ceni izpise maj.75, pri znesku pa nov.36, skupni znesek pa 0.00..
3. s pomočjo jstl želim izpisati in brskati po bazi uporabnikov, ter uporabnika tudi izbrisati, vendar ko vstavim vse potrebne jstl knjižnice, ter ko napišem jstl kodo mi na vrhu strani napise , da mi manjka neki razred....imam ustvarjen datoteko web.xml, tako kot piše na internetu, vendar še vedno zgoraj javlja napako.

lepo prosim, če mi lahko pomagate...in poveste kakšen koristen nasvet kako naj te težave odpravim

lp Frutabela

vorantz ::

problem se nahaja v 12. in 58. vrstici index.jsp fajla

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

MS Access (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
647363 (5421) travica
»

Python templating

132424 (2245) PrimozBo
»

racunanje skupnih postavk z DDV ?

Oddelek: Programska oprema
92526 (2319) pajanko
»

[Java] Obfuscatorji

131333 (1121) drejc
»

ASP.NET(jezik C#) vs. PHP (strani: 1 2 )

7710653 (9297) Nerdor

Več podobnih tem