Forum » Strojna oprema » Monitor, utripanje modrih črt
Monitor, utripanje modrih črt
marjan_h ::
Lp,
Imam težavo z monitorjem (LCD Samsung SyncMaster 2033) in sicer se mi pojavljajo modre in rumene vodoravne črte za približno pol sekunde med delom na računalniku. Včasih se mi bela slika obarva v rahlo rumeno. To utripanje me moti. Z grafično kartico pa 100% ni nč narobe, ker sem priklopil na isti monitor še en računalnik in so iste težave.
Kaj bi lahko bilo narobe? Napihnjeni kondenzatorji, življenska doba se izteka? Verjetno bi bilo popravilo zelo drago.
Hvala za odgovore.
Imam težavo z monitorjem (LCD Samsung SyncMaster 2033) in sicer se mi pojavljajo modre in rumene vodoravne črte za približno pol sekunde med delom na računalniku. Včasih se mi bela slika obarva v rahlo rumeno. To utripanje me moti. Z grafično kartico pa 100% ni nč narobe, ker sem priklopil na isti monitor še en računalnik in so iste težave.
Kaj bi lahko bilo narobe? Napihnjeni kondenzatorji, življenska doba se izteka? Verjetno bi bilo popravilo zelo drago.
Hvala za odgovore.
Xserces ::
potem je kriv monitor ali pa samo kontakti na kablu? ce lahko probaš drug kabl drugače pa je kej z monitorjem. Lahko odpreš in pogledaš če so kšni kondenzatorji napihnjeni in nato zamenjaš. tako popravilo ni drago če boš to naredil doma
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Popravilo LCD zaslona (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15057 (11898) | Telbanc |
» | Monitor se mi na čase obarva v svetlo rumeno barvoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 908 (854) | Brane2 |
» | Lastniki poceni LCDjev- pozor na slabe kondije ! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10975 (5586) | Pyr0Beast |
» | Sistem mi obstoji! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3664 (3090) | DT232 |
» | Rumena luč na ekranuOddelek: Pomoč in nasveti | 1277 (1082) | Mohic |