» »

Nakup mobilnega telefona

Nakup mobilnega telefona

Dahakka ::

Pozdravljeni,

v kratkem se zanimam za nakup novega mobilnega telefona. Trenutno si lastim Simobilov paket orto v nulo brez dodatnih možnosti zakupa prenosa podatkov ipd. Ker bi si lahko s podaljšanjem naročniškega razmerja lahko kupil nov telefon po znižani ceni, se zanimam za nakup novega mobilnega telefona. Za nakup nameravam odšteti nekje 100€, mogoče malo več in me zanima kakšno je vaše mnenje o sledečih mobilnih napravah:
- Samsung Galaxy Ace S5830
- Samsung Galaxy Mini 2
- Samsung Galaxy Ace VE

Kaj bi mi predlagali za nakup? Po pregledu specifikacije telefonov se mi zdi najboljši Samsung Galaxy Ace VE, vendar se na kakovost in zmožnosti slednjih mobilnih aparatov ne spoznam. Prosil bi, če bi mi lahko podali svoje mnenje o napravah in svetovali kateri aparat bi bil najbolj primeren in tudi kakovosten za podano ceno. Telefon bi načeloma uporabljal za klice, sporočila, občasno brskanje po spletu, prebral kak pdf, wordov dokument in mogoče kdaj odigral kako igro.

Prilagam tudi povezavo do spiska Simobilovih telefonov, kjer si lahko pregledate ponudbo telefonov in podrobnejši opis zgoraj omenjenih telefonov.

Lep pozdrav,
Dahakka

SLO_Matej ::

Omnio W. Windows Phone je edini sistem s pravim Microsoft Office (če rabiš Word). :)

Pa tudi sicer je po strojni opremi vsaj en rang višje od zgoraj naštetih Androidov.

nofaith ::

Ne kupovat cheap android telefonov. Vsaj galaxy s2. Ker čist use ka ijh poznam ijh zajebavajo te cheapo androidi.
V prostem in neprostem času tehnološki entuziast.

Predator ^^ ::

Rabljen i9000 :)
Gnmstle

francek1 ::

Točno to. Rabljen Galaxy 1, pa na boba prešaltaj in si zmagal.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

Predator ^^ ::

Galaxy S 1*
:)
Pa naloži nek Darky Rom,CM ali kaj podobnega pa si zmagal..
Gnmstle

jnovak ::

Galaxy Ace je leto in pol stara naprava ... ki ni vredna svojega denarja.

Po drugi strani boš pa za 100 € res težko dobil kaj boljšega (no, Galaxy Mini 2 je sigurno boljša izbira).
Nujno si pojdi aparate ogledat v trgovino, ker build quality nekaterih modelov v tem cenovnem razredu zna biti res porazen.

+ če si že dlje časa naročnih pri Simobilu se probaj zmeniti še za kak popust (20-30 EUR) =)

Druga možnost: greš k Mobitelu in vzameš enega od GSM-ov v akciji - http://www.mobitel.si/akcije/enkratna-k... , npr.: Samsung Omnia W (100 EUR), Nokia Lumnia 710 (150 EUR) ali Nokia N9 (150 EUR).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jnovak ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup Mobitela (strani: 1 2 3 448 49 50 51 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
2529528985 (25295) Leko
»

Samsung Galaxy Ace (strani: 1 2 )

5513892 (10261) Mavrik
»

Pomoč pri nakupu mobitela

101058 (773) Pro_moted
»

Alcatel OT-911 ali Sony Life