» »

Samsung Galaxy Ace

Samsung Galaxy Ace

1
2
»

JerryP ::

Morš gledat da je vivaz bil telefon višjega cenovnega razreda dve let nazaj. Po drugi strani je pa walkman vstopni model androida in da so specifikacije kot so cpu, ram, med tema dvema modeloma neprimerljivi. Symbian vs Android. Že kapacitiven multituch, ki ga ma walkman pusti po uporabnosti vivazovega rezistivnega daleč uzad:-P

Walkmana sem malo testiral po štacunah in je za tak dnar top šit ;-) Zaslon je res med manjšimi, no so tudi manjši, so pa tud večji, se moraš pa sam odločit če ti je dovolj velik:-) Za navigacijo je pa za moje pojme dovolj že velikost 3,2 inča kot ga ma waklman. Itak pa večino časa poslušaš glasovno vodenje in gledaš na cesto ;-)

androiduser ::

Imam težavo z aparatom Samsung Galaxy Ace. Nobena od aplikacij, ki sem jih namestila, ne dela kot bi mogla. DroidStats mi ne šteje porabljenega prenosa podatkov ("Interface not discovered yet"), na Instagramu mi med nalaganjem fotografije javi error in fotofrafijo sicer objavi, vendar je "poškodovana", Odpiralni časi mi sploh ne delajo (ne zazna lokacije, čeprav imam vklopljen GPS).

Prosim za kakršnokoli pomoč :) Hvala!

tedy199 ::

Pozdravljeni mojstri!

Imam eno vprašanje. Že recimo pol leta sem lastnik telefona Samsung Galaxy Ace, s telefonom sem zelo zadovoljen, imam pa vseeno eno težavo.
Ali obstaja kakšna možnost, da nastavim za zvok obvestil (po domače SMS-i) kakšno svojo glasbo in ne tistih par različnih 2 sekundnih piskanj? Torej po domače da bi si nastavil nek MP3 komad za SMS-je.
Problem je v tem da ponoči med spanjem ne slišim opozorila, če dobim kakšen SMS (sporočanje nujnih gasilskih intervencij preko telefona...).

Upam za hiter odgovor, poplave so (ponovno) pred vrati. :)

Mavrik ::

Svojo mp3 datoteko zabašeš v "media -> audio -> notifications" mapo na SD kartici telefona (če map ni jih ustvari). Potem se ti bo prikazala na seznamu.

Če hočeš melodijo za zvonenje (telefona) pa daj mp3 v "media -> audio -> ringtones".
The truth is rarely pure and never simple.

tedy199 ::

O super, deluje!
Še eno vprašanje. Pri prejšjem telefonu (Nokia) se je dalo nastaviti, da je za določeno osebo v imeniku lahko igrala druga glasba kot za ostale. Se to da tukaj narediti? Da bi dal pač samo za te stvari (Gasilce) SMS drugačnega tona?

Mavrik ::

Ne vem če je kaj drugače na Wildfireu, samo načeloma poiščeš osebo v imeniku, daš "edit" in imaš potem v meniju opcijo za nastavljanje drugega tona zvonenja.
The truth is rarely pure and never simple.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup Mobitela (strani: 1 2 3 448 49 50 51 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
2529513690 (10000) Leko
»

Kateri telefon naj kupim? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7022731 (11579) boris82
»

Samsung Galaxy S3 (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
600137460 (59221) Mad_Lion
»

android telefon za teto

Oddelek: Mobilne tehnologije
202594 (2055) Ashrack
»

Kje lahko kupim samsung galaxy spica

Oddelek: Mobilne tehnologije
162009 (1707) koro13

Več podobnih tem