» »

spajkanje v LJ

spajkanje v LJ

DrSergioDJ ::

Nujno rabm enga k ma znanje in spajkalnik, pa da zna prspajkat upor na mamaplato. za hitrejši kontakt mi piši na EMAIL
...

kva je zdej to?? a bo kej al ne :\
...

sasox ::

Ja spajkat znam in imam tuudi eno fulll majhno spico sam nebi pa sel sarit po tuji plati :D

ma, če znaš spajkat, pa da si iz lj, pol pomoje ni problem, da bi se kej sfukal.
...

dej povej kaj tocn rabis za spajkat :)

ce je sam uporcek pol bomo se mau premisl :))

ja, vse kar bo treba ti pise na tej strani, pod 'triki' pa pol pod 'modifikacija voltaze na abit kt7' in, ja, samo en uporcek je ( koker sm jest prebrau )
...

Sem glih kar prbral to modifikacijo.................sam se tega raje nebi lotu 8-)

why not?
...

Hmm lahko kej za j**** :))

Tako ali tako pa do konca tega tedna nimam casa..........ce v tem casu nebos nasel nobenga druzga "struckota" se bova pa zmenila za zacetek naslednjega tedna ce nebo ze prepozno:|

Tjulenj ::

meni se zadeva ne zdi pretezka :D samo problem je, ker imam na spajkalniku eno totalno zgoneno spico, tako da rajsi ne tvegam (sploh pa ne na tuji plati). ce pa zrihtas spajkalnik ali pa vsaj konico ti pa lahko pomagam. aja pa upam da te ne moti dejstvo, da imam na steni obeseno eno staro (za tiste case niti ni bila stara), lastnorocno uniceno plato... >:D

lol, lastnoročno uničeno. kva s pa delu??
...

heh, kje pa da jest dobim konico??? Kje se to prodaja? kaka more bit ( vem da čim manjša,ne? ) kok to kej stane??
...

MadMax ::

Konice Weller (pase tut na Iskro) dobis (kupis) v DELKOtu, al pa tut kje drgje (HTE, IC...). Stane pa razlicno-okvirno 1500-2500 SIT.

Bungee- ::

Lotanje ni panika kolk natancno mora bit ???? 8-)
S kladivom in dinamitom je mozno vse! - Poanta je samo v doziranju.

Tjulenj ::

ja lastnorocno unicena :D ne vem, mam nekak to smolo, da se morm vse naucit na lastnih napakah (lista unicenih stvari se nadaljuje se z RAM-om, cache-om... ampak vecino stvari sem pod garancijo dobil nazaj :D).

ps: prosm ne me met zdej za enga nesposobneza... mam pac smolo, al pa me ma staticn strom tolk rd :D. v mojem popolnem nasprotju je pa sosed, rojen idiot, nima pojma o racunalnikih, pa mu vseeno kista dela, ceprav se je sam spravil cistit ventilator na procu (to da ni vedel da se vent. lahko odsraufa s hladilnih reber je jasno ze druga zgodba ampak vseeno :D).

hehe, sm doma najdu en fuuul majhen spajkalnik, tko, da se bom sam lotu vsega :D thanx za pomoč vseen
...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spajkalnik, watti in temperatura (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5119182 (18106) [D]emon
»

Spajkalnik ali spajkalna postaja (strani: 1 2 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
5413939 (12188) VolkD
»

S čim spajkati SMD čipe razmak nogic 0.675mm

182201 (1879) Pudding
»

spajkanje

436262 (5658) frenk
»

Spajkalnik