Forum » Hlajenje in modifikacije » Chrom al Super ORB
Chrom al Super ORB
kuntek ::
Tako je. če bi rad malenkost bolj hladen CPU in več hrupa daj gor SuperO. Drugače pa Crom zadošča.
sadarj10 ::
probaj vulcana II
Menda je dobr???
Menda je dobr???
Bistvo življenja je nabijanje proca,nemaš kej,...???!!!
Loki ::
SuperOrb hladi dosti bolje, je pa tut zelo priporocen, ce se bos pri navijanju priblizal frekvence >1 ghz, sej Crom orb ni dost mocen, SuperOrb pa je specifiran za T-Birde do 1.5 ghz.
I left my wallet in El Segundo
Birtha ::
superorb je en shit!pa glasen kot 100 mater... ne govorim kr tko imam ga in mi je zal vsakega tolarja za njega....seveda ni v mojem sistemu vec.....zame so smeti over.....
A.J. ::
A kdo ve ke bi lohk dobu 120x120 vente ? Po možnosti take k jih je dal alien-w na ohišje (al pa saj mal podobne). Po možnosti, če se jih da po pošt naročit.
ChiefThunder ::
Ja, če se kje v Sloveniji dobi Vulcano, kar po njem, saj naseka Super orba v hlajenju in manjši glasnosti. BTW: 120mm ventilatorje lohka dobiš v vsaki mal bolši računalniški trgovini, nekatere tud na dom pošiljajo. Sam najbl se ti splača na kakšnem bolšjem trgu kupt- najcenej.
Bungee- ::
120mm vente dobis v vecini elektro stacun. Recimo Ic elektronika, pa se kar preko I-neta lahko narocis p ti posljejo domov.
S kladivom in dinamitom je mozno vse! - Poanta je samo v doziranju.
VASkO ::
ja, pri JAE je volcano2, test je bil med novicami (bolje in tisje od superorba, samo 4500rpm), stane pa 2770SIT
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ker hladilnik za mojo kištoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 964 (764) | attackiko |
» | Vulcano IIOddelek: Strojna oprema | 1337 (1099) | ns-miha |
» | Kje dobit Vulcano 2!!!!????Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1014 (874) | element |
» | Kateri ventilator na Durona 800???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1410 (1243) | kuntek |
» | super orbOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1886 (1590) | bluehacker |