Forum » Pomoč in nasveti » CD-R 700MB(728MB)
CD-R 700MB(728MB)
B_U_R_I ::
Kako je mogoče zapisati na 700MB CD-R 728MB?
Poglejte screenshot.
Zapisoval sm na 20x na Smart Buy CD-R. Kopiral sem Eminem D12.
Kako je to mogoče? Ni mi jasno
Poglejte screenshot.
Zapisoval sm na 20x na Smart Buy CD-R. Kopiral sem Eminem D12.
Kako je to mogoče? Ni mi jasno
ToniT ::
Na CD-je gre več podatkov, kot je deklarirano. Vpiši v google overburning in boš dobil en kup linkov in pojasnil.
SkIDiver ::
burjevc ne bodi nestrpen!!! Nekateri uporabniki odgovorov nikoli ne dočakajo oz jih še niso dočakali!
Kar se tiče pa owerburninga se pa audio CD-jev ne owerburna. Sklepam da si snemal audio CD. Drugače pa gre na smart buy do cca 780mb. Meni ga je zapeklo z 32x LG pekačem.
Kar se tiče pa owerburninga se pa audio CD-jev ne owerburna. Sklepam da si snemal audio CD. Drugače pa gre na smart buy do cca 780mb. Meni ga je zapeklo z 32x LG pekačem.
jest10 ::
Od kje ti pa to da se avdio cdjeu ne da owerburnat?
Me pa zanima na kere smart buje si tolko gor posneu? Meni je max ratalo 753Mb.
Me pa zanima na kere smart buje si tolko gor posneu? Meni je max ratalo 753Mb.
Cveto ::
Tisto, kar ti napiše nero pri snemanju audio CD-ja (koliko MB) ni primerljivo s tistim pri snemanju data CD-jev. Audio se zapisuje brez kontrolnega bita in gre več gor. Pri audio cdju moraš gledat bolj na minute
gumby ::
upoštevajte, da je 1kB=1024B in boste dobili enake cifre...
na 700MB disk gre okoli 730.000.000 bajtov brez overburna, kar pa nekateri zapišejo kot 730MB
na 700MB disk gre okoli 730.000.000 bajtov brez overburna, kar pa nekateri zapišejo kot 730MB
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gumby ()
jest10 ::
Jz upoštevam. 753Mb ali 771072Kb ali .....
Toliko je šlo na smart buy. Jasno data. Sam to je bila izjema. Ponavadi gre gor okoli 740 Mb
Toliko je šlo na smart buy. Jasno data. Sam to je bila izjema. Ponavadi gre gor okoli 740 Mb
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jest10 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri CD-RW? Nujno!!!Oddelek: Kaj kupiti | 1568 (1227) | Ajnstajn` |
» | Kateri 700MB CD za zapisovanje do 712MB?Oddelek: Kaj kupiti | 1068 (860) | nuclear |
» | Smartbuy cdji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8845 (6260) | City |
» | Prazni CD-ji - Kvaliteta!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2194 (1637) | Lime |
» | NAJ CD-R cedeji?Oddelek: Kaj kupiti | 1588 (1368) | Dami |