Forum » Šport » Ubogi kolesar na cesti
Ubogi kolesar na cesti
Temo vidijo: vsi
first_line ::
Jao sine, potem boš pa jokal ko bo čokolešnik dražji.
Satelitsko cestninjenje ni lih tako daleč, FYI.
Eni imate res take izjave da drugega kot izjemna glupost ne more razložiti situacije. Gremo podražati ceno kilomerta poti, sploh ni važno če zraven zajebem še sebe, važno da bojo voznike več plačevali.
Ne, eni se zgolj zavedamo aktualnih projektov na nivoju EU. In nam je jasno, da se počasi stvari premikajo iz pavšalov na "pay-per-view" obračunavanje. Vinjete so že nice... sam a si resno kdaj mislil, da je to trajna rešitev? Je pa tudi res, da eni bomo spričo obstoječih navad take spremembe sprejeli lažje, kot drugi. V od avtov odvisni Sloveniji bo pa sploh halo, to je jasno.
Lepo da si še enkrat potrdil tvojo 'visoko inteligenco' (v narekovajih zato ker je uporabljen sarkazem).
Tega kar se ti zavedaš in kar dejansko obstaja in bo obstajalo pa ne bi komentiral. Imaš srečo da si še v šoli/brezposelen in te oči pa mamica podpirata. Priden sinček.
Daedalus ::
To je vse, kar zmoreš?
O šoli, službah in finančnem stanju pa raje ne bi. Boš še kako dodatno frustracijo fasal, pa bojo spet boge gume trpele
O šoli, službah in finančnem stanju pa raje ne bi. Boš še kako dodatno frustracijo fasal, pa bojo spet boge gume trpele
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Ja če podpiraš dvig cene kilometra prevožene poti ne moraš biti ravno nek vrhunec inteligence. Pa sam za svoj denar tudi ne kupuješ stvari (razen računalnika z žepnino ki ti jo data oči pa mamica). Alternativ za transport ni. Sploh pa ne takih ki bi manj škodovala okolju kot pa trenutno najbolj popularna sredstva.
Sicer pa kaj bi ti razlagal, vprašaj očija od kje mu denar za tvoj čokolino.
Sicer pa kaj bi ti razlagal, vprašaj očija od kje mu denar za tvoj čokolino.
Gregor P ::
Kolesarji na dežju oz. v tako slabih vremenskih razmerah nimajo kaj iskati na cestah! To je samoumevno. Ravno danes se je en mlad kolesarki revež, ki se je lovil z dežnikom na kolesarski zložil direkt na cesto, na srečo mu je voznik avtomobila, ki se je še pravočasno ustavil (ter prižgal vse štiri smernike), pomagal s ceste.
Upam tudi, da boste v ponedeljek prepotentni kolesarji rajši pustili kolo doma in šli peš, ali z javnim potniškim prevozom v službe za varnost naših otrok.
Upam tudi, da boste v ponedeljek prepotentni kolesarji rajši pustili kolo doma in šli peš, ali z javnim potniškim prevozom v službe za varnost naših otrok.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
@first_line - lej, mulo. Če tebi foter pa mamica plačujeta uplink, da tule glupoti pišeš, to ne pomeni, da jih vsem. Za razliko od večine na plehovje natripanih Slovencev pa mi je jasno dvoje:
- vinjete ne pokrijejo stroške vzdrževanja avtocest
- časi, ko je bil avto relativno poceni način transporta, so mimo
Zdaj pa, cmeri se naprej v svojem peskovniku. Metanje igračk ven ti ne bo pomagalo, ko boš fasal zaračunavanje na prevožen kilometer. Zenkrat pa bodi srečen, ker ti glede na lastno uporabo avta praktično subvencioniram uporabo cest.
Zdaj pa, cmeri se naprej v svojem peskovniku. Metanje igračk ven ti ne bo pomagalo, ko boš fasal zaračunavanje na prevožen kilometer. Zenkrat pa bodi srečen, ker ti glede na lastno uporabo avta praktično subvencioniram uporabo cest.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Daedalus ()
joze67 ::
Ja, ta dež je sranje, povprečno mam nižjo za 1.8km/h :(
Zanimivo. Meni se povprečna hitrost poveča, ker zavore slabše delajo.
Kolesarji na dežju oz. v tako slabih vremenskih razmerah nimajo kaj iskati na cestah! To je samoumevno.
Ni slabih vremenskih razmer. So samo slabo opremljeni kolesarji.
Samo Kuščer
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: joze67 ()
jype ::
joze67> Zanimivo. Meni se povprečna hitrost poveča, ker zavore slabše delajo.
Jaz zaradi tega vozim počasneje.
Gregor P> Upam tudi, da boste v ponedeljek prepotentni kolesarji rajši pustili kolo doma in šli peš, ali z javnim potniškim prevozom v službe za varnost naših otrok.:|
Za varnost vaših otrok bomo sedli v velike osebne avtomobile in po javnih cestah testirali zmogljivost novih avtomobilskih pnevmatik, kot to počno ostali. Zmenjeno?
Jaz zaradi tega vozim počasneje.
Gregor P> Upam tudi, da boste v ponedeljek prepotentni kolesarji rajši pustili kolo doma in šli peš, ali z javnim potniškim prevozom v službe za varnost naših otrok.:|
Za varnost vaših otrok bomo sedli v velike osebne avtomobile in po javnih cestah testirali zmogljivost novih avtomobilskih pnevmatik, kot to počno ostali. Zmenjeno?
@first_line - lej, mulo. Če tebi foter pa mamica plačujeta uplink, da tule glupoti pišeš, to ne pomeni, da jih vsem. Za razliko od večine na plehovje natripanih Slovencev pa mi je jasno dvoje:
Ha ha ha. Ti je jasno ja, seveda. Čez pol leta boš pa jokal zakaj je čokolino dražji. Aja ne boš, bo jokala tvoja mamica.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Truga ()
@first_line - si pač kreten. Jaz te mam dosti in se umikam... dokler res ne padem na tvoj nivo.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Vsekakor je (na deževen dan) boljše peljati otroka v šolo z avtom kot pa s fanatičnim fotrom na kolesu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
Gregor P> Vsekakor je (na deževen dan) boljše peljati otroka v šolo z avtom kot pa s kolesom:|
Svašta. Zdaj mi je popolnoma jasno, kaj je narobe s sodobno mladino. V šolo se pelje z avtom.
No, moji otroci se ne, morda zato niso na intelektualnem nivoju gliv in nimajo telesne kondicije mrtve žabe.
Gregor P> kot pa s fanatičnim fotrom na kolesu
A, zdaj vidim, v čem je problem. Ti misliš, da me moji otroci vozijo s kolesom, jaz pa snemam! Ne gre tako: Imam svoje kolo, kamera pa je privijačena nanj.
Svašta. Zdaj mi je popolnoma jasno, kaj je narobe s sodobno mladino. V šolo se pelje z avtom.
No, moji otroci se ne, morda zato niso na intelektualnem nivoju gliv in nimajo telesne kondicije mrtve žabe.
Gregor P> kot pa s fanatičnim fotrom na kolesu
A, zdaj vidim, v čem je problem. Ti misliš, da me moji otroci vozijo s kolesom, jaz pa snemam! Ne gre tako: Imam svoje kolo, kamera pa je privijačena nanj.
Limit-sky ::
Imaš kakšen link? Ker moj avto minimalno obremenjuje avtoceste. Pa imam vinjeto, ja.
V glavnem, daj en link, da si lahko preberem.
Imaš kakšen link? Ker moj avto minimalno obremenjuje avtoceste. Pa imam vinjeto, ja.
V glavnem, daj en link, da si lahko preberem.
My name is mufti. Jype mufti.
And I am extremist.
And I am extremist.
Limit-sky> Ker moj avto minimalno obremenjuje avtoceste.
Ne tako malo kot moj bicikl.
Vinjeto plačam tudi jaz (za na avtomobil) čeprav avtoceste ne potrebujemo/uporabljamo skoraj nikoli.
Ko bo cestninjenje odražalo količino uporabe infrastrukture, bomo pa seveda plačali bistveno manj.
Ne tako malo kot moj bicikl.
Vinjeto plačam tudi jaz (za na avtomobil) čeprav avtoceste ne potrebujemo/uporabljamo skoraj nikoli.
Ko bo cestninjenje odražalo količino uporabe infrastrukture, bomo pa seveda plačali bistveno manj.
Limit-sky ::
Ah, pusti. Sem našel. V tem poročilu je jasno razvidno, koliko ima DARS izgube zaradi vunjet.
http://www.dars.si/Dokumenti/1_letna_po...
Mislim, da so celo izračunali, da bi takrat s ceno 55€ lepo prišli skozi.
My name is mufti. Jype mufti.
And I am extremist.
And I am extremist.
Otroke moraš v šolo peljati z avtom, ker na pločniku peš niso zaščiteni pred superduper kolesarji.
Če se začne zaračunavati cesto glede na to koliko jo izrabiš, se bom jaz vozil zastonj, vsak kamion bo pa plačal 1000€. Kolesarčkom bi pa zaračunaval EKOtakso ker ovirajo vozila tako da namesto v peti brez gasa voziš v drugi s 4000 obrati.
Če se začne zaračunavati cesto glede na to koliko jo izrabiš, se bom jaz vozil zastonj, vsak kamion bo pa plačal 1000€. Kolesarčkom bi pa zaračunaval EKOtakso ker ovirajo vozila tako da namesto v peti brez gasa voziš v drugi s 4000 obrati.
Utk ::
Prav, upam samo da bo takrat konec subvencioniranja kolesarjev. Kolesarji ne uničujete cest, jih pa uporabljate, pa še neke širše mostove, steze in ne vem kaj vse bi radi. Plačajo naj pa drugi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
dindin ::
Ah, pusti. Sem našel. V tem poročilu je jasno razvidno, koliko ima DARS izgube zaradi vunjet.
Je opazit v poročilu, da so leta 2010 naredili tretjino investicij v primerjavi z leti prej?
Kolesarji ne uničujete cest, jih pa uporabljate, pa še neke širše mostove, steze in ne vem kaj vse bi radi.
Ker kolesarji uporabljajo ceste, in neke širše mostove, je kak avtomobil manj na teh istih cestah in širših mostovih, tako da jih je potrebno malo bolj poredkoma popravljat
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dindin ()
first_line je izjavil:
Kolesarčkom bi pa zaračunaval EKOtakso ker ovirajo vozila tako da namesto v peti brez gasa voziš v drugi s 4000 obrati.
Pol očitno nisi še dovolj dober za normalno pametno vožnjo, in ne bi smel imeti izpita, če ne moreš prilagoditi upravljanja vozila normalni hitrosti. Moj avto na 4000 obratov v drugi gre na 75km/h, zato res ne vem koliko te ovirajo kolesarčki, da lahko držiš tako hitrost.
Cestnino bi bilo obvezno zaračunavati tudi kolesarjem. Cesta ne propadajo zaradi tega ker se čez njih vozijo vozila. Znajo tudi brez uporabe lepo propasti, kolesarji pa zahtevajo še bolj kvalitetno cesto kot avtomobili. Če je malo peska na cesti, ali pa kakšna luknja znajo lepo jokati.
Pa dindin, bi te rad videl ko prehitevaš kolesarja s 35km/h. Bebo kolesar gre sredi ceste tudi na edinem preglednem delu. Če se pelješ 35 mimo boš v prvem ovinku speštan pod kamionom. Taki kot ti ne razumete kaj pomeni neprilagojena hitrost. Če bi kdaj probal bi vedel o čem govoriš in te ne bi pogruntal da si še v prvem razredu.
Pa dindin, bi te rad videl ko prehitevaš kolesarja s 35km/h. Bebo kolesar gre sredi ceste tudi na edinem preglednem delu. Če se pelješ 35 mimo boš v prvem ovinku speštan pod kamionom. Taki kot ti ne razumete kaj pomeni neprilagojena hitrost. Če bi kdaj probal bi vedel o čem govoriš in te ne bi pogruntal da si še v prvem razredu.
Kolesarji ne uničujete cest, jih pa uporabljate, pa še neke širše mostove, steze in ne vem kaj vse bi radi.
Ker kolesarji uporabljajo ceste, in neke širše mostove, je kak avtomobil manj na teh istih cestah in širših mostovih, tako da jih je potrebno malo bolj poredkoma popravljat
Zgradit jih je pa vseeno treba. Strošek vzdrževanja cest v Ljubljani sploh ni nek faktor, ker na majhni površini živi ogromno ljudi. Izven mest pa ne vidim dosti kolesarjev, da se bi vozili iz Celja v Ljubljano v službo. No, pa tudi v Ljubljani niso še kaj dost cest podrli, ker ne bi bilo več prometa po njih zaradi strašnega kolesarjenja.
Kolesarji ne spadajo med davkoplačevalce? Osnove fantje, osnove...
Pa da vzdrževanje cestne infrastrukture za ~100k avtov dnevne migracije v Lj in nazaj, ni nek faktor? Svašta.
Pa da vzdrževanje cestne infrastrukture za ~100k avtov dnevne migracije v Lj in nazaj, ni nek faktor? Svašta.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Daedalus ()
Spadajo, ampak ti nam bi rad uturil plačevanje na km, sam bi se pa vozil zastonj po teh istih cestah. Pa kar poglej kolk denarja gre od registracije, davka na goriva in vsega drugega, kolk se pa porabi za vzdrževanje cest - dosti manj.
Napisal sem, da v mestu to ni nek strošek. Jasno, da je večji strošek tam, kjer živi 10 ljudi na km2, kot tam kjer jih je 2000, je to težko razumet? In napisal sem, da s kolesom se pa nihče ne vozi iz Celja v Ljubljano, da bi zato lahko zoožali avtocesto ali kaj prišparali na njenem vzdrževanju.
Napisal sem, da v mestu to ni nek strošek. Jasno, da je večji strošek tam, kjer živi 10 ljudi na km2, kot tam kjer jih je 2000, je to težko razumet? In napisal sem, da s kolesom se pa nihče ne vozi iz Celja v Ljubljano, da bi zato lahko zoožali avtocesto ali kaj prišparali na njenem vzdrževanju.
first_line je izjavil:
Cestnino bi bilo obvezno zaračunavati tudi pešcem. Cesta ne propadajo zaradi tega ker se čez njih vozijo vozila. Znajo tudi brez uporabe lepo propasti, pešci pa zahtevajo še bolj kvalitetno cesto kot avtomobili. Če je malo peska na cesti, ali pa kakšna luknja znajo lepo jokati.
ftfy
Spadajo, ampak ti nam bi rad uturil plačevanje na km, sam bi se pa vozil zastonj po teh istih cestah. Pa kar poglej kolk denarja gre od registracije, davka na goriva in vsega drugega, kolk se pa porabi za vzdrževanje cest - dosti manj.
Jaz si lastim tudi avto, tako da vse to čisto lepo plačujem. Samo za razliko od tipične z avtom zasvojene večine, ga uporabljam takrat, ko je to smiselno. In to izključuje vožnjo v službo 5 kilometrov stran, ker bi bil prelen za na trolo/bicikl. Plus, dnevna pripelji/odpelji dnevne migracija degradira okolje, v katerem živim in ima neposreden vpliv na slabše zdravlje prebivalstva v mestu. Če omenim samo zelo očitne probleme.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Ja pa preselite kakšno ministrstvo v Maribor, Celje, Novo mesto, je res nujno, da je vse v Ljubljani, in to znotraj notranje obvoznice? Pustimo podjetja, ta so menda lahko kjer želijo, ne vem pa zakaj more bit ZZZS + N drugih sred Ljubljane na najdražji lokaciji.
Kaj bi rekli Janši, če bi hotel kakšno ministrstvo preselit v Grosuplje?
Kaj bi rekli Janši, če bi hotel kakšno ministrstvo preselit v Grosuplje?
Utk> Ja pa preselite kakšno ministrstvo v Maribor, Celje, Novo mesto
OK, done.
Happy?
Utk> Zgradit jih je pa vseeno treba.
Že delam na tem, da se bodo naši avtomobili (tisti, ki si jih lastimo kolesarji), ko ne bodo v uporabi, sami vozili po cestah, da naš prispevek v cestno infrastrukturo ne bo vržen stran - če smo plačali, moramo tudi uporabljati!
Utk> Kaj bi rekli Janši, če bi hotel kakšno ministrstvo preselit v Grosuplje?
Zakaj bi se nas pa to dotikalo?
OK, done.
Happy?
Utk> Zgradit jih je pa vseeno treba.
Že delam na tem, da se bodo naši avtomobili (tisti, ki si jih lastimo kolesarji), ko ne bodo v uporabi, sami vozili po cestah, da naš prispevek v cestno infrastrukturo ne bo vržen stran - če smo plačali, moramo tudi uporabljati!
Utk> Kaj bi rekli Janši, če bi hotel kakšno ministrstvo preselit v Grosuplje?
Zakaj bi se nas pa to dotikalo?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
jype spet kaže svojo hinavsko naravo. V bistvu opažam da ste vsi kolesarji približno enaki. Hejtate nad psiho fizično sposobnimi ki upravljamo motorizirana vozila.
Utk> Počakajmo, da nekdo to predlaga (če že ni), pa boš vprašal tiste, ki ga bojo hoteli zažgat.
Kolesarji ziher ne, razen morda tistih, ki na takem ministrstvu delajo in se zdaj vozijo v službo s kolesi.
first_line> V bistvu opažam da ste vsi kolesarji približno enaki.
Izjemno šibke sposobnosti opažanja imaš.
Kolesarji ziher ne, razen morda tistih, ki na takem ministrstvu delajo in se zdaj vozijo v službo s kolesi.
first_line> V bistvu opažam da ste vsi kolesarji približno enaki.
Izjemno šibke sposobnosti opažanja imaš.
Zgodovina sprememb…
Sej če imajo takšnega škrtuha za fotra, ki jih tudi v več kilometrov oddaljeno šolo ne bi peljal z avtom (ki ga ima z vinjeto lepo doma na suhem in toplem v garaži, da se revež ne bi zmočil), ampak rajši s kolesom (dva do tri na kolo, ker več preprosto že ne gre več), pa čeprav zunaj močno dežuje, je res bolje, da čim prej vse sami naredijo, da se kar se da hitro odselijo na svoje. Bodo imeli vsaj normalno življenje.
A, zdaj vidim, v čem je problem. Ti misliš, da me moji otroci vozijo s kolesom, jaz pa snemam! Ne gre tako: Imam svoje kolo, kamera pa je privijačena nanj.Eden pač mora na cesti razmišljati s trezno glavo, pa čeprav so le še otroci
Zgodovina sprememb…
Gregor P> Eden pač mora na cesti razmišljati s trezno glavo, pa čeprav so le še otroci:8)
Mhm. Zato pa izberejo kolo!
Mhm. Zato pa izberejo kolo!
Če jih fotr tepe doma, da morajo uporabljati le kolesa in samo kolesa, tudi če je neurje, snežni metež, ali pa tornado zunaj ter kriči na njih, da avto bo pa ostal za večno v garaži, reveži nimajo izbire
Zgodovina sprememb…
first_line> Ti na kolesu ne razmišljaš s trezno glavo. Drugače ne bi gaziil ramp pa mačkov (in se nato še hvalil s takim početjem).
Po opustošenju, ki ga za seboj puščaš s svojim vozilom v kanalizacijo tečejo hektolitri krvi, potem se pa zgražaš nad mano?
Gregor P> Če jih fotr tepe doma, da morajo uporabljati le kolesa in samo kolesa, tudi če je neurje, snežni metež, ali pa tornado zunaj ter kriči na njih, da avto bo pa ostal za večno v garaži, reveži nimajo izbire:'(
So kr sami izbrali bicikle, ker so za razliko od otrok staršev, ki sploh nikoli ne vidijo sonca, že bili kdaj zunaj in ugotovili, da se na vodi ne stopijo.
Po opustošenju, ki ga za seboj puščaš s svojim vozilom v kanalizacijo tečejo hektolitri krvi, potem se pa zgražaš nad mano?
Gregor P> Če jih fotr tepe doma, da morajo uporabljati le kolesa in samo kolesa, tudi če je neurje, snežni metež, ali pa tornado zunaj ter kriči na njih, da avto bo pa ostal za večno v garaži, reveži nimajo izbire:'(
So kr sami izbrali bicikle, ker so za razliko od otrok staršev, ki sploh nikoli ne vidijo sonca, že bili kdaj zunaj in ugotovili, da se na vodi ne stopijo.
Če je že sam trpel v otroštvu bojo pa še njegov otroc! Taprav 'hribovsk' fotr je ta naš jype.
Da bi jih do 24. leta mel zaklenene v kleti in jih okol vozu samo v oklepniku, kot to počnete ostali?
Jih mam preveč rad.
Jih mam preveč rad.
Tok da jih privežeš na kolo in spustiš po hribu v šolo, ali pa jih sam s preko 60 km/h pelješ na balanci sred naliva.
Gregor P> Tok da jih privežeš na kolo in spustiš po hribu v šolo, ali pa jih sam s preko 60 km/h pelješ na balanci sred naliva.
To oboje je očitno bistveno varneje kot otroke zbasat v jekleno kletko in jih spustit med desettisoče ostalih jeklenih kletk, ki z visokimi hitrostmi drvijo naokoli, ker se vsem tako zelo mudi.
Statistika to nedvomno dokazuje.
To oboje je očitno bistveno varneje kot otroke zbasat v jekleno kletko in jih spustit med desettisoče ostalih jeklenih kletk, ki z visokimi hitrostmi drvijo naokoli, ker se vsem tako zelo mudi.
Statistika to nedvomno dokazuje.
Vsekakor sem pobil in pohabil manj otrok kot tisti, ki sploh ničesar ne čutite, ko čez kakšnega zapeljete.
Venum ::
Kdo vozi čez otroke? :D Sam še nisem peljal čez nobenega, lol.
Maš pa neke blodnje to al kaj?
Maš pa neke blodnje to al kaj?
Nitro2O> Kdo vozi čez otroke? :D Sam še nisem peljal čez nobenega, lol.
Kako pa to veš? Teb se je verjetn zdel da je cesta zrukana, v resnici so pa za tabo obležala trupelca.
Nitro2O> Maš pa neke blodnje to al kaj?
Ja, sej, pol so pa blodnje, ko si je težko priznat.
Kako pa to veš? Teb se je verjetn zdel da je cesta zrukana, v resnici so pa za tabo obležala trupelca.
Nitro2O> Maš pa neke blodnje to al kaj?
Ja, sej, pol so pa blodnje, ko si je težko priznat.
Kreten gor ali dol - mrtvih in pohabljenih imamo še vedno nekaj desetkrat preveč - pa popolnoma jasno je, kaj te ljudi pohabi in pobije - in to niso kolesarji.
ja tega itak nemores preprecit sploh pa tega je zlo malo. Torej predlagas da se ukine vse reci ki imajo tut najmanjse tveganje za povzrocitev skode? Torej tudi mikserje motorke zage oz. Kar vse reci?
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Gregor P> Tok da jih privežeš na kolo in spustiš po hribu v šolo, ali pa jih sam s preko 60 km/h pelješ na balanci sred naliva.
Otroci v tej izredno varni sodobni kletki (narejeni iz najmodernejših materialov) imajo vsekakor dosti večjo možnost, da bodo nesrečo preživeli (prav tako imajo vozila vedno boljšo varnostno tehnologijo za trk s pešci); vsekakor pa večjo od tistih ubogih otrok, ki jih sadistični fotr posadi sred neurja na kolesa in pusti same v prve razrede osnovne šole, da forumašem dokaže svoj point (na račun nedolžnih otroških življenj)
Gregor P> Otroci v tej izredno varni sodobni kletki
Kolk otrok pa gre v to kletko? 2? 19? 160?
Ker zunaj kletke jih je vedno vsaj 20 milijonov.
Gregor P> vsekakor pa večjo od tistih ubogih otrok, ki jih sadistični fotr posadi sred neurja na kolesa in pusti same v prve razrede osnovne šole, da forumašem dokaže svoj point (na račun nedolžnih otroških življenj)
To ne drži, btw.
Gregor P> (prav tako imajo vozila vedno boljšo varnostno tehnologijo za trk s pešci);
O, fino, se pravi se zdaj lahko z manj slabo vestjo vozite po pločnikih?
Na kolesu je otrok bistveno bolj varen kot v kateremkoli avtomobilu, hkrati pa bistveno manj ogrožen tudi s stališča prometne dinamike.
Kolk otrok pa gre v to kletko? 2? 19? 160?
Ker zunaj kletke jih je vedno vsaj 20 milijonov.
Gregor P> vsekakor pa večjo od tistih ubogih otrok, ki jih sadistični fotr posadi sred neurja na kolesa in pusti same v prve razrede osnovne šole, da forumašem dokaže svoj point (na račun nedolžnih otroških življenj)
To ne drži, btw.
Gregor P> (prav tako imajo vozila vedno boljšo varnostno tehnologijo za trk s pešci);
O, fino, se pravi se zdaj lahko z manj slabo vestjo vozite po pločnikih?
Na kolesu je otrok bistveno bolj varen kot v kateremkoli avtomobilu, hkrati pa bistveno manj ogrožen tudi s stališča prometne dinamike.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Odprto pismo neznanim kolesarjem in kolesarki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Šport | 36498 (30696) | bluefish |
» | Prepoved vožnje kolesarjem po regionalnih cestah (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Šport | 52712 (46001) | BigWhale |