Forum » Igre » SimCity 4 se mi se suva podXPji
SimCity 4 se mi se suva podXPji
mahi ::
A ima mogoce kdo podoben problem s to igrco pod XPji? Namrec vsakic ko hocem igro zalaufat, se mi pjavi BLUE SCREEN :(((((,kjer javi nekaj o nvidii in pa physical memory dump :)help me!
uf, imam 40.72 verzijo. hmmm, pomoje bo res cas za posodobitev.mogoce bo takrat delalo. Upam.
SHIT. Dal sem gor tanovo verzijo driverjev 42.51, pa se mi se vedno driverji ob zagonu SimCity4 sesujejo (blue screen).
A ima se kdo tak problem?
A ima se kdo tak problem?
ves zakaj, ker se mi zdi dolpoteg 16MB al pa 8MB velka razlika za modem 33.6 :( mam pa dx8.1 tazadnjo verzijo 8-ke.
Ma jooj, pr kolegu k pa ima GF3 Ti200,pa lih tako XPje pa dela brez problema. grrrrr
Ma jooj, pr kolegu k pa ima GF3 Ti200,pa lih tako XPje pa dela brez problema. grrrrr
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gandalfar ()
blabla ::
mahi: En sc4, ki ga kupiš v trgovini ni dober. Uvoznik je neki zaj** in so zraven kitajski prevodi. Če imaš tega ti lahko zato ne dela (meni dela brez problema). Rabiš tistega, ki nima kitajskih prevodov. Ti kar nesi nazaj v trgovino in zamenjaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blue ScreenOddelek: Operacijski sistemi | 1207 (748) | Realovc10 |
» | Apple rešil zaplet z blagovno znamko iPad na KitajskemOddelek: Novice / Industrijska lastnina | 5029 (3888) | Brias |
» | Problem pošta v Win7Oddelek: Operacijski sistemi | 1880 (1742) | Yoxi |
» | win x64 ali x86? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9435 (8064) | Razerzone |
» | Na Kitajskem spet brez WikipedijeOddelek: Novice / Zasebnost | 3597 (2928) | poweroff |