Forum » Operacijski sistemi » Blue Screen
Blue Screen
dynr la ::
chrush ::
S podatki, ki si jih navedel, ti bo težko kdo pomagal. Lahko probaš še enkrat ponoviti postopek, kot pred blue screenom in boš videl, če se bo le ta pojavil še enkrat.
https://www.facebook.com/OverMuraMuviMejkers
kamuee ::
a ima kdo idejo zakaj se men vsakič ko hočem inštalirat win 7 v procesi extracting files pokaže blue screen???
prosim za nasvet kr bom živce zgubo..
prosim za nasvet kr bom živce zgubo..
AutoCAD MAP 3D DWG Designer (Mechanical, Electrical)
?? ne štekam, win 7 ultimate iz msdna-ja, pa da neb delala, mogoče, mi je pa ratalo inštalirat w7 enterprise, sam mi pa zdej ati catalyst 12.6 jamra error - crash??
pa sm meu že prej ultimate 64 bit gor, pa mi je kr iz lepga ruknu blue screen in ne vem zaradi česa.
prosim za pomoč!!
pa sm meu že prej ultimate 64 bit gor, pa mi je kr iz lepga ruknu blue screen in ne vem zaradi česa.
prosim za pomoč!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kamuee ()
solatko ::
Za blue screen je lahko več vzrokov - lahko je RAM, nepravilni gonilniki HV-a, napake v OS, umiranje HDD......, narobe navit sistem....,
Delo krepa človeka
a ima kdo idejo, včeri testiral ram in mi je našu 120tisoč errorjev ampak test je dubu pass 100% od memory testa 4.20. Res pa je da sm testiral vse ostalo in je delalo, ratali mi je celo naložit win 7 ult, s tem da sm dans zjutri ko je mem test končal hotu bootat in mi pc izpiše boot mgr missing. Zdej ma mi ni jasno, če je možno da samsungov ssd star 2 mesca krepne kr edino kar laufa zdej je bios in nč drugiga.
prosim za pomoč!!
prosim za pomoč!!
Ugotovljeno, rami so šli rakom žvižga, ni mi pa jasno kako pol komp dela lahk??
mašine nism navijal bay d Way. Plata je bla na auto.
Zato še tolk bol nč jasno???
Zato še tolk bol nč jasno???
Rami so velikokrat vzrok sranja. Saj ni problema, jih menjaš v trgovini, najmanj 5 let imajo vsi garancijo.
Delo krepa človeka
Sej za garancijo ni panike sam čudno mi je, kr so rami stari 2 mesca pa od corsaira, pa so že crknli, to mi ni jasno, je to res možno ta znajo tko hitro kteri crknt?? Kr se mi še ni v lajfu zgodl da bi mi rami crknli.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kamuee ()
Kar nekaj novih RAM-ov je bilo vrnjeno v trgovine, ker niso delovali ali so delovali na pol. Kljub temu, da RAM-i niso čisto v redu, vačsih z določenimi motnjami sistem deluje, kljub temu, da RAM-i niso čisto O.K.
Delo krepa človeka
Solatko TNKS za info pojasnitev. Sam je zanimivo ko corsair drgač veljajo za verodostojno kvalitetne rame, očitno sm se zmotu..
Saj so več ali manj vsi rami kvalitetni, vendar se zgodi napaka že v proizvodnji, ali med transportom, tako, da po navadi, če dela, dela dolgo b.p.
Delo krepa človeka
ali je možno da so krivi rami za to da mi, ko začnem inštalirat eset smart security 5 mažina dobesedno zamrzne in zjebe komp in mi vrže blue screen?? pol ga komi k seb spravim, pol pa ne morem več eseta odinštalirat kr se je neki zjebalo z registri menda in mi kr neko zavrnitev vrže ven, pol sm ga ročno pobrisal in blokiral v msconfig, se mi pa sistem sploh ne postav več na noge ?? nč več jasno kaj je lahko narobe. Sm pred tem incidentom stestiral vse možno z ASUS PC diagnostics od plate pa ni nobenga errorja pokazalo. Zdej pa že počas izgublam živce, kr več ne vem kaj je hin in kaj ni. Za rame vem da so fuč kr sm jih stestiral in imata 2 štapiča erorje gor tko da jih pošlem nazaj (stvar rešena). Skrbi me to da ni kej druga hin.
Prosim za nasvet, pomoč, karkoli, pride prav!!
Prosim za nasvet, pomoč, karkoli, pride prav!!
ABX ::
http://www.nirsoft.net/utils/blue_scree...
Bluescreen view: Options -> Lower Pane Mode -> Blue screen in XP style
Naredi Copy/Paste rezultata
Bluescreen view: Options -> Lower Pane Mode -> Blue screen in XP style
Naredi Copy/Paste rezultata
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
heh, ne morem niti v winse7 pridet. Tko da bo mislim da treba na novo gor naflajsat. Upam sam da so res rami krivi da neki jebe komp. Za error code 0x80070570 je značilno da so rami in memtest je pokazal da imajo errorje gor. Tko da bom probu prvo to rešit.
Realovc10 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blue screenOddelek: Programska oprema | 4414 (3683) | solatko |
» | Težava z blue screeniOddelek: Pomoč in nasveti | 7346 (6739) | smotanc |
» | Računalnik se čudno obnaša (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5820 (4984) | accord37 |
» | Blue screen problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2566 (2233) | taz |
» | Windows Vista in Blue Screen problemiOddelek: Operacijski sistemi | 1808 (1533) | Mobidick |