Forum » Programiranje » [PHP] - ustvarjanje slik, združevanje plasti.
[PHP] - ustvarjanje slik, združevanje plasti.
NSA Agent ::
Pozdravljeni,
Zanima me če PHP omogoča združevanje večih slik v eno? Tako kot v GIMP.
Rad bi več slik eno navrho druge naložu potem pa vse te slike združil v eno sliko.
Podpira prosojnost? Kaj pa text v sliki?
Na tem linku je eden Jomla editor http://extensions.joomla.org/extensions...
Omogoča kar enekaj stvari samo združevanja slik ali vnos besedila na slike pa ne omogoča.
Pa me zanima če je kdo delal kaj podobnega v PHP.
Lep pozdrav.
Zanima me če PHP omogoča združevanje večih slik v eno? Tako kot v GIMP.
Rad bi več slik eno navrho druge naložu potem pa vse te slike združil v eno sliko.
Podpira prosojnost? Kaj pa text v sliki?
Na tem linku je eden Jomla editor http://extensions.joomla.org/extensions...
Omogoča kar enekaj stvari samo združevanja slik ali vnos besedila na slike pa ne omogoča.
Pa me zanima če je kdo delal kaj podobnega v PHP.
Lep pozdrav.
Mesar ::
Ti bi rad plugin ki to to naredi? Za katero skripto v tem primeru?
Če bi rad sam spisal kodo, ki ti to dela pa imaš GD knjižico in imagemagick in lahko združuješ/režeš/whatever... slike, lahko vstavljaš napise oziroma besedila, podprta pa je tudi prosojnost.
Če bi rad sam spisal kodo, ki ti to dela pa imaš GD knjižico in imagemagick in lahko združuješ/režeš/whatever... slike, lahko vstavljaš napise oziroma besedila, podprta pa je tudi prosojnost.
Your turn to burn!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prihaja Gorilla Glass 6, safir pa je umrlOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 10380 (7118) | Magic1 |
» | Barvanje z SEE THROUGH barvo? ProgramOddelek: Programska oprema | 1205 (1072) | Neumann |
» | predelava slikeOddelek: Zvok in slika | 3206 (2808) | Senitel |
» | PhotoshopOddelek: Programska oprema | 2190 (1408) | donski |
» | Microsoft oživlja nadaljnji razvoj Internet Explorerja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 6407 (6407) | Poldi112 |