Forum » Pomoč in nasveti » Win2k in Dial-up
Win2k in Dial-up
iBojan ::
V Win2k naredi nov Dial-Up Connect in vnesem vse podatke, potem pa ko ga skopiram na namizje in odprem vidim, da je vnešeno neko drugo geslo. Sedaj moram vedno znova vpisovat svoje geslo, pa me zanima kaj sem naredil narobe ali zakaj mi vedno izpiše drugo geslo in tisto kot sem ga jaz vnesel. Kaj mi vpiše ne vem ker itak vidim samo zvezdice :)
lp, _GeS_
lp, _GeS_
Ribicija ::
Ne, ne ni ti treba vpisovati zmeraj drugega. Probaj se enkrat prijaviti s tem dolgim geslom pa boš videl da bo šlo.
Pri meni tudi vpiše ful dolgo geslo pa se lahko čisto normalno prijavljam.
lp
Pri meni tudi vpiše ful dolgo geslo pa se lahko čisto normalno prijavljam.
lp
pramarko ::
Hah! To sem jaz tud na zacetku mislu... Zadeva je del Win zascite, ki shranjeno geslo prikazejo kot n zvezdic - da bi morebitni intruder ne vedel dolzine gesla in mu s tem se otezijo ugotovitev (ma ja!) gesla... Me zanima, ce je ta zascita ze preprecila kako zlorabo
Sergio ::
jah pramarko... pomisli... če vidiš 4 zvezdice, potem dobesedno veš dolžino, to pomeni okoli 100x manj računanja po brute force načinu. Win2k pa maskirajo z 32 zvezdami. pametno, če mene vprašaš.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
iBojan ::
Sem probal pa dela :) Mater sem bil budala, da vedno znova vpisujem to geslo. Hvala na pomoči.
lp, _GeS_
lp, _GeS_
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava dveh računalnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 1457 (1200) | Fantom |
» | skrivanje programaOddelek: Programiranje | 1544 (1195) | poweroff |
» | Geslo in dosOddelek: Pomoč in nasveti | 1029 (960) | iBojan |
» | 5Mb bo dovolj za prvo particijo?Oddelek: Programska oprema | 1719 (1548) | andrej |
» | digitalna budilkaOddelek: Programska oprema | 1219 (1057) | abcde7 |