Forum » Pomoč in nasveti » Geslo in dos
Geslo in dos
dejc2 ::
En moj kolega si je naredu paswerd v dosu in sedaj ga je pozabu, a pozna kdo kakšno rešitev.
Šumi je zakon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Šumi je zakon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Matek ::
Nikol še nism slišu, da bi kdo naredu password v DOS-u. Lahko ga samo v BIOS-u. Če ga je v biosu, samo z jumperjem resetne BIOS, al pa mene maila, da mu pošlen CMOS cracker, drugače pa nevem.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Dax ::
Oziroma če ma kak proggy naštelan v autoexecu... v tem primeru je pa še bolj easy... sam sys disketo štartaš, al pa z f8 bypassaš.
dejc2 ::
Ja v BIOsu sem narobe napisal. Dj mi ti pošlješ ta program, on nemora sprejemat pošte ker ne pride v windovs.
iBojan ::
Ali pa pojdi sem pa vpisi tam v isklanik DEFAULT PASSWORD pa potem najti samo ta pravo geslo za bios, ki ga mas pa je ;)
lp, _GeS_
lp, _GeS_
matic ::
_GeS_ Tebe pa tut slucajno ne zastopim kaksna je tvoja resitev!! Lahko mal bolj obrazlozis?
(Al je vse skup sam joke..? Pol kksnga vecjiga smila doej...)
(Al je vse skup sam joke..? Pol kksnga vecjiga smila doej...)
iBojan ::
ne sploh ni noben joke ;)) vsak BIOS ima takoimenovane default passworde. To pomeni, da lahko z tistega spiska, ki ga dobiš na astalavisti pogledaš in vpišeš pa prideš mimo biosa ne glede na to kakšno geslo si imel nastavljeno ;) To vem zagotovo saj je pred kakim pol leta en kolega mel enak problem pa sva downloadala ta seznam pa mal poskušala pa je šlo ;)
lp, _GeS_
lp, _GeS_
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava dveh računalnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 1506 (1249) | Fantom |
» | skrivanje programaOddelek: Programiranje | 1566 (1217) | poweroff |
» | Na kratka naloga...Oddelek: Programiranje | 1778 (1542) | iBojan |
» | digitalna budilkaOddelek: Programska oprema | 1240 (1078) | abcde7 |
» | AMI BIOSOddelek: Pomoč in nasveti | 919 (844) | Jolando |