Forum » Pomoč in nasveti » Linux in HPT366
Linux in HPT366
bastadu ::
Ali mi lahko kdo pove, katera distribucija bi delala z omenjenim kontrolerjem? Sem že probal RedHat 6.2 pa mi ne prepozna diska... Ali pa če obstaja kaj, da bi se dalo to zrihtat brez da bi moral prestaviti kabel na navadni ATA33 vrata.
bastadu ::
Probam že lahko. Ampak mislil sem, če ima nekdo drug takšne izkušnje da bi mi v naprej pomagal, ker mi že zdaj 3je CDji z Linuxom ležijo brezveze...
JeDo ::
ne vem zakaj ti nebi s katero koli distribucijo samo kernel more imet to podporo :)
lp JeDo
lp JeDo
----------------------------------------------------------------------------
<br>
<br>
RoMar ::
ja tako je , kernel je tisti ki mora imet podporo. Skompajlaj 2.4.x kernel pa bo zadeva resena
RoMar ::
instaliras lahko na navadnem ide portu z obicajnim kablom, pol pa zamenjas jedro in skompajlas glede na tvoje potrebe
Vexto ::
kernel 2.4 vsebije redhat 7.0...
drigače, kernel se ponavadi pretoči iz neta in se skompajla ter preizkusi, če ne dela kot bi moralo se uporabi stara delujoča različica kernela.
drigače, kernel se ponavadi pretoči iz neta in se skompajla ter preizkusi, če ne dela kot bi moralo se uporabi stara delujoča različica kernela.
simon ::
na lugos listi tece razprava o tem problemu. Ce jo nisi ti sprozil si lahko preberes na http://www.mail-archive.com/lugos-list@... Linux on HPT366?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Advanced user anketa [REZULTATI OBJAVLJENI] (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 15580 (10662) | Eru |
» | PINGO 2.0 & FX5600 MEGA problem (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5652 (4878) | marsovec gugu |
» | Kateri distribucijo Linux-a imate oz. katerega naj izberem?Oddelek: Operacijski sistemi | 1478 (1102) | SLOWWWeb.net |
» | HOW TO: Poleg WIN2k se RedHat?Oddelek: Operacijski sistemi | 1963 (1789) | twosocks |
» | Kater paket Linuxa mi priporocate?Oddelek: Operacijski sistemi | 2444 (1923) | Cr00k |