Forum » Pomoč in nasveti » Poškodovani sektorji
Poškodovani sektorji
Nina ::
Zanima me če je možno popraviti poškodovane sektorje?
Namreč na disku jih imam za 1,7mb do njih a je prišlo ko sem si delala particije (in mi jih seveda ni docela ratalo naredit).
LP Nina
Namreč na disku jih imam za 1,7mb do njih a je prišlo ko sem si delala particije (in mi jih seveda ni docela ratalo naredit).
LP Nina
Bolj bogo gre pa le :)
l-note ::
A maš slučajno kakšen program kot npr. Partition Magic za delanje in "urejanje" particij?
Ker možno je, da je tistih 1,7MB samo unpartitioned space, kar pomeni, da se jih samo priključi k eni od particij in to je to.
Sam for je, da je treba najprej vedt, al so to res bad sektorji al pa le neparticioniran plac na disku.
Ker možno je, da je tistih 1,7MB samo unpartitioned space, kar pomeni, da se jih samo priključi k eni od particij in to je to.
Sam for je, da je treba najprej vedt, al so to res bad sektorji al pa le neparticioniran plac na disku.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: l-note ()
Gandalfar ::
ce imas dejansko bad sectorje potem ti svetujem, da zacni razmisljat o novem in delaj zelo pogoste backupe pomembnih podatkov.
Ce je pa to kar pravi I-Note pa se ti pomojem ni potrebno prevec sekirat. Kateri program ti to javi?
Ce je pa to kar pravi I-Note pa se ti pomojem ni potrebno prevec sekirat. Kateri program ti to javi?
Particije sem delala z f-diskom. Jaz sicer upam da je res to samo to (pač od particij) vendar na mojem drugem računalniku tega ni pa so ble particije tut delane z f-diskom. Tak da močno dvomim. so pa bli problemi pol inštalirat winse gor - mi je csan disk javo da na c ne more naložit programa kr je poškodovan oz. pač da je z njim nekaj narobe - pol sem dala da ga je celega pregledal in popravil - in od takrat dalje (prej nisem opazla) imam bad sectorje...
Matek ::
če niso hardversko povzročeni, bo vredu, moraš samo naredit Low Level format.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
stvar se je uredila - res je blo sam od particij. Sam zanimivo je kr sem zaj na novo še enkrat isto naredila glede particij pa zaj več ni tega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali HDD umira?Oddelek: Strojna oprema | 3576 (2365) | hojnikb |
» | Poskus oživetja diska z bad sektorji?Oddelek: Strojna oprema | 4485 (3467) | amigo_no1 |
» | problem z nezaznavanjem diska (NUJNA POMOC)Oddelek: Strojna oprema | 1939 (1435) | LeXani |
» | recovery podatkov ( Dan, ko gre vse v P.M.! )Oddelek: Programska oprema | 1294 (1009) | undefined |
» | Disk in Bad sectorji!!??Oddelek: Strojna oprema | 3057 (2758) | XtX |