Forum » Programska oprema » napaka na kodi strani S-T, ali hrošč v Mozilli?
napaka na kodi strani S-T, ali hrošč v Mozilli?
Gh0st ::
Pozdravljeni!!!!
Nekaj čudnega se mi dogaja odkar imam Mozillo. Namreč nekatere strani (včasih celo vse) na Slo-Techu se mi čudno odpirajo. Nekako takole:
leva orodna vrstica (Članki, Anketa, povezave....) se mi razširi za širino celega zaslona v desno, tako da moram spodnji drsnik premakniti čisto v desno, če hočem videti bistvo strani (črna podlaga -- body...nevem kako naj rečem). Saj bi fliknil gor screenshot, samo neznam uploadat...
Je mogoče da je to hrošč v Mozilli (verzija 1.0.1 -- Build ID: 20002082606), ali je napaka na kodi strani Slo-Tech (kar težko verjamem)...
any idea?
Nekaj čudnega se mi dogaja odkar imam Mozillo. Namreč nekatere strani (včasih celo vse) na Slo-Techu se mi čudno odpirajo. Nekako takole:
leva orodna vrstica (Članki, Anketa, povezave....) se mi razširi za širino celega zaslona v desno, tako da moram spodnji drsnik premakniti čisto v desno, če hočem videti bistvo strani (črna podlaga -- body...nevem kako naj rečem). Saj bi fliknil gor screenshot, samo neznam uploadat...
Je mogoče da je to hrošč v Mozilli (verzija 1.0.1 -- Build ID: 20002082606), ali je napaka na kodi strani Slo-Tech (kar težko verjamem)...
any idea?
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
jenrej ::
Tudi jaz imam ene probleme z mozillo(Mozilla 1.2.1) no vsaj sumim tako. Namrec ko jo instaliram v Xp-jih, mi v browserju zacnejo strani, ki so daljse, kot en list kar poskakovati, kod, da bi imel kdo moj enkran pod komado. To se dogaja mogoce kakih 10min in to v vseh programih (Word, Raziskovalec itd.). Na zacetku sem mislil ok, zdaj pa mi stvar gre ze prevec na zivce. Ce zna kdo svetovati, bi ga prosil za nasvet. Hvala.
root987 ::
mni to zlo pogosto dela!!!! mavo prej sm popizdo ko sm tri al štiri povezave na enkrat v tabih odprto pa so vse ble v tri p* m* v desno. po moje je napaka na strani stja(da, celo st ni popoln) ker mi vse druge strani prkaze bp.
aja, mam pa mozillo 1.2.1 in win98 z IE6 in nobenih patchov.
aja, mam pa mozillo 1.2.1 in win98 z IE6 in nobenih patchov.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Zgodovina sprememb…
- spremenil: root987 ()
Gandalfar ::
tezava je menda v mozilli, ker je prevec 'pametna' in misli, da lahko presodi sirino stolpca in potem pac vidis to kar vidis..
reload bi moral popravit zadevo
reload bi moral popravit zadevo
da, to pa je res.....samo pol se pa tut tsta crta ko ti pokaze do ke si nazadne vido izgubi......pity.......
--- George Orwell
--- George Orwell
Gh0st ::
Gut.
Kaj pa novejše verzije? Imajo to odpravljeno?
Samo kako lahko presodi širino strani? Če so vse strani vsaj približno enako velike, potem nevem zakaj bi bila taka odstopanja...
Kaj pa novejše verzije? Imajo to odpravljeno?
Samo kako lahko presodi širino strani? Če so vse strani vsaj približno enako velike, potem nevem zakaj bi bila taka odstopanja...
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
ne vem, samo a se da kk nastajt da bi st vedno odprlo pri isti širini al pa kej podobnega?
--- George Orwell
--- George Orwell
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet Explorer se poslavljaOddelek: Novice / Brskalniki | 3289 (3289) | CaqKa |
» | Netscape Mail 7.02Oddelek: Programska oprema | 1051 (969) | Jeebs |
» | Mozilla 1.3 problemOddelek: Programska oprema | 1397 (1221) | root987 |
» | IE in povečava besedilaOddelek: Pomoč in nasveti | 1138 (1083) | JLP |
» | Mozilla v Linux-uOddelek: Programska oprema | 844 (806) | borchi |