Forum » Pomoč in nasveti » IE in povečava besedila
IE in povečava besedila
ginekolog ::
Pri mozili sta zakon 2 zadevi:
tabi
povečava texta
Tabe sem si v IE omislil z crazy browserom.
Obstaja kakšen plug, da bi mi IE znal povečevat tako dobro kot mozilla??
Tnx
tabi
povečava texta
Tabe sem si v IE omislil z crazy browserom.
Obstaja kakšen plug, da bi mi IE znal povečevat tako dobro kot mozilla??
Tnx
Divers do it deeper.
JLP ::
U nista zakon sam te dve zadevi u Mozilli. Jih je še velik več. mogoč bi bil pa že čas da si omislš an mal bl modern browser ala Mozilla / Phoenix / Opera?
Live long and prosper!
Imam tudi mozillo, vedar mi nekaterih strani ne prikatuje pravilno (avto.net, klik na nekatere gumbe ne naredi nix).
+ tega se mi včasih vsuje, kar mi ni všeč, sploh če imam 10 tabov odprtih
Je kdo že slišal za taki dodatek?
+ tega se mi včasih vsuje, kar mi ni všeč, sploh če imam 10 tabov odprtih
Je kdo že slišal za taki dodatek?
Divers do it deeper.
Da nimaš ti kake zlo stare verzije Mozille. Jest uporabljam tazadne nightlije in dela stran avto.net čist BP. Vsi knofi zgleda da delajo pa vse. Pa nightliji so še bl nestabilni kt pa normalne izdaje pa nimam problemov s sesuvanjem pa mam kr krepko prek 10 tabov ponavad odprtih.. Nekaterih strani pa ne kaže zato prov ker so slabo napisane. Večina je narjena s kakim zlo zanič programom ala Front Page k delajo zlo nestandardno kodo in pol strani prov delajo samo v Internet Exploiterju. V takih primerih je treba sam piscu strani lepo vljudno zatežit nej se saj mal pomatra in piše strani ki se držijo standardov tko da jih bojo lahko pokazal vsi browserji, kpodpirajo standarde.
Live long and prosper!
Imam Mozilla 1.2.1. To bi naj bilo stable.
Poskusi iti sem in klikniti naprej spodaj desno
http://www.avto.net/rabljena2002/seznam...
Nix se ne zgodi pri meni
Kaj je bolje kot Mozilla 1.2.1 ??
Poskusi iti sem in klikniti naprej spodaj desno
http://www.avto.net/rabljena2002/seznam...
Nix se ne zgodi pri meni
Kaj je bolje kot Mozilla 1.2.1 ??
Divers do it deeper.
Nope ni nč bol u zadnmu nighliju. Dela pa zato ne ker Mozilla ne podpira VBScripta (neki podobnga kt JavaScript) k ga uni knofi uporablajo. Lahk si ogledaš tale mozilla bug: 41274 - Add VBScript engine for Mozilla. Edin kar lahk nardiš je da kak komentar zravn daš pa glasuješ za ta bug da bo večjo prioriteto dobu. Sej na srečo majo še gor povezave direkt do strani tko da sploh ni panike pr navigacij. Jest teh knofov sploh opazu nism :) Sm kr direkt na strani šov :)
Glede stabilnosti bi pa tud mogla 1.2.1 delat BP. Jo mam tud gor na kompih + en kup enih pluginov in se ni še niti enkat sula, kar se včasih z nigtliji zgodi. Mogoč maš kak problem drugje na sistemu al pa probi Mozillo še enkat inštalirat.
Glede stabilnosti bi pa tud mogla 1.2.1 delat BP. Jo mam tud gor na kompih + en kup enih pluginov in se ni še niti enkat sula, kar se včasih z nigtliji zgodi. Mogoč maš kak problem drugje na sistemu al pa probi Mozillo še enkat inštalirat.
Live long and prosper!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet Explorer se poslavljaOddelek: Novice / Brskalniki | 3278 (3278) | CaqKa |
» | Mozilla 1.3 problemOddelek: Programska oprema | 1392 (1216) | root987 |
» | Slow-Techovi strežnikiOddelek: Novice / Obvestila | 2672 (2672) | swar |
» | napaka na kodi strani S-T, ali hrošč v Mozilli?Oddelek: Programska oprema | 1003 (868) | root987 |
» | Mozilla v Linux-uOddelek: Programska oprema | 839 (801) | borchi |