Forum » Programska oprema » Mozilla v Linux-u
Mozilla v Linux-u
Highlag ::
Na extra particijo sem naložil Red-Hat 8.0 in za sprehajanje po internetu uporabljam Mozillo 1.01, ki jo imam tudi v WXP na isti mašini.
Problem pa imam, ker ne vem v čem je fora, da mi konkretno tale stran (Slo-Tech) izgleda obupno. Torej črke so nekako speštane, tako da komaj vidim brati.
Kaj mi je storiti?
Naj še povem, da nimam ravno veliko izkušenj z Linux-om (cca 2h)
Problem pa imam, ker ne vem v čem je fora, da mi konkretno tale stran (Slo-Tech) izgleda obupno. Torej črke so nekako speštane, tako da komaj vidim brati.
Kaj mi je storiti?
Naj še povem, da nimam ravno veliko izkušenj z Linux-om (cca 2h)
dr.J ::
Izklopi glajenje pisav. Ampak s tem ne boš v celoti rešil problema. Jaz si pomagam s Ctrl + in Ctrl - za povečevanje/pomanjševanje in kar gre. Pravzaprav sploh ne vem, kako ST izgleda pod Windowsi.
Gandalfar ::
lahk si za silo probas povecat izpit ( Ctrl+plus na numericni tipkovnici)
drugace pa poskusi cim prej na mozillo 1.2.1 presaltat.. ni nujno ampak verjetno bo tvoje surfanje bolj udobno
drugace pa poskusi cim prej na mozillo 1.2.1 presaltat.. ni nujno ampak verjetno bo tvoje surfanje bolj udobno
dr.J ::
Fonti niso ravno 'jaka strana' RedHata. Ampak se da preživeti!
Mozilla 1.2.1, jasno. Pa plugine (java, flash) si naloži.
Mozilla za razliko od M$ dosledno spoštuje standarde w3c in ne uvaja lastnih dodatkov, da so potem strani *optimizirane* samo za določene brskalnike.
Mozilla 1.2.1, jasno. Pa plugine (java, flash) si naloži.
Mozilla za razliko od M$ dosledno spoštuje standarde w3c in ne uvaja lastnih dodatkov, da so potem strani *optimizirane* samo za določene brskalnike.
Phoebus ::
Eehhh, fantje. Bom na kratko in jedrnato.
Ce imas probleme s fonti, nalozi si jih vec. Drugace pa resi problem takole:
Edit -> Preferences -> Apearance -> Fonts in zmanjjsaj /zvecaj Font size. Ni fora v strani.
Ce imas probleme s fonti, nalozi si jih vec. Drugace pa resi problem takole:
Edit -> Preferences -> Apearance -> Fonts in zmanjjsaj /zvecaj Font size. Ni fora v strani.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Netscape Mail 7.02Oddelek: Programska oprema | 1045 (963) | Jeebs |
» | Mozilla 1.3 problemOddelek: Programska oprema | 1392 (1216) | root987 |
» | Slow-Techovi strežnikiOddelek: Novice / Obvestila | 2673 (2673) | swar |
» | netscape ali mozilla???Oddelek: Programska oprema | 1116 (1028) | Han |
» | napaka na kodi strani S-T, ali hrošč v Mozilli?Oddelek: Programska oprema | 1003 (868) | root987 |