Forum » Zvok in slika » Philips LCD TV 42PFL5604H podnapisi
Philips LCD TV 42PFL5604H podnapisi
Alessio983 ::
Dober dan !
Imam Philips LCD TV 42PFL5604H . Ko na usb ključek naložim film, mi ga požene vendar ni podnapisov , ker ni opcije da bi izbral. Noveješi modeli imajo to možnost, pa me zanima obstaja kakšen updayte za ta tv ? net sem prečesal samo se ne spoznam toliko, da bi ga našel.
Lp
Imam Philips LCD TV 42PFL5604H . Ko na usb ključek naložim film, mi ga požene vendar ni podnapisov , ker ni opcije da bi izbral. Noveješi modeli imajo to možnost, pa me zanima obstaja kakšen updayte za ta tv ? net sem prečesal samo se ne spoznam toliko, da bi ga našel.
Lp
RejZoR ::
Podnapis mora bit poimenovan isto kot film. Podnapise pa mislim da si lahko vklopil al s tipko, ki ima narisan ekran in v ekranu 3 pikice al pa knof SUBTITLE. Če tega ni stisni knof Options in bi tam morala bit opcija.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Panasonic Viera TX-38AS640EOddelek: Zvok in slika | 2586 (1997) | nekoman |
» | Sharp LED 3D TV podnapisiOddelek: Zvok in slika | 1986 (1715) | RejZoR |
» | Težje se je odločiti kot kupiti - nakup novega lcd tvOddelek: Zvok in slika | 5161 (4682) | BlaY0 |
» | DVD Philips DVP 3880 šumnikiOddelek: Zvok in slika | 2745 (2608) | Sharp79 |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 26381 (13716) | podtalje |