» »

Hermes Nova in Mimovrste - zezanje folka

Hermes Nova in Mimovrste - zezanje folka

Transmission ::

Spet js, če ma kdo enake težave, napišite kakšen komentar, saj ko se bo kdo odločeval za nakup lahko malo prebere kako neresni so nekateri

Ne vem ali imam samo js takšen filing al še kdo.
Namreč gledam za en prenosnik, kjer piše da ga dobijo okoli 15. avgusta in js seveda kličem na Hermes nova (ker za preverjanje zaloge moraš poklicati), da bi dobil natančnejše informacije, če ga res dobijo.

Oglasi se mi en tip, jst mu povem za kter prenosnik se gre in tip meni reče, da tega prenosnika ni več v prodaji oz. so je že ven iz njihove prodaje, kar pomeni da so ga imeli. Potem pa jst njega vprašam, kko to, če pa piše da ga bodo dobili v sredini avgusta, pa mi reče oh aja točno, v 2. polovici avgusta ga dobimo ja.
-Pa ga jst vprašam še za neki specifikacije ko niso podane in tip men reče da mi tega pač ne more povedat ker tega prenosnika niso nikoli imeli v prodaji, pred minuto pa mi je čist drugač reko.

Zdaj pa ne vem kdo se iz koga norca dela. Pa klico sem že za par drugih prenosnikov pa nobenega nimajo niti ga ne bodo imeli.

-Še ta fora: Vidim isti prenosnik na mimovrstah, pa ga naročim. Naslednji dan mi sporočijo, da prenosnika žal ne morejo poslati, ker ga ne morejo več naročiti, niti ga niso nikol imeli.

Mislim, takšna neresnost je pa že višek, sploh če bi rad nek prenosnik, ki ga težko najdeš v Sloveniji.

bluefish ::

Glede na količino izdelkov najbrž pri Mimovrste le stežka sproti osvežujejo vse podatke.

bdoxx ::

eh saj tako je pri vseh slo online trgovinah, sam sem kupoval en multimedijski predvalanij na 4al5-tih straneh je pisalo da je na zalogi. pokličem v vsako in mi rečejo da tega izdelka ne prodajajo več...., pa še zdaj ga majo v ponudbi

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bdoxx ()

Ajrina ::

@Transmission - zagotovo si govoril z g. Andrejem? Tipičen odnos zanj. Kupi pri kom drugem.

h1427096 ::

bluefish je izjavil:

Glede na količino izdelkov najbrž pri Mimovrste le stežka sproti osvežujejo vse podatke.

transmission je dejal, da pri Mimovrste prenosnika ne morejo poslati, ker ga ne morejo naročiti, niti ga nikoli niso imeli.
Meni to ne izgleda kot problem osveževanja, izgleda da je prenosnik tam pač zato, da ljudje prek googla pridejo na stran?

tony1 ::

Naši uvozniki prenosnikov so daleč od resnih firm. V bistvu vsake toliko uvozijo en kontejner prenosnikov s specifikacijami, kakršne pač naloži Kitajec na ladjo, in potem jih lepo prodajajo till supplies last (ali pa je vsaj občutek tak).

Da bi ti znali povedati, če je točno določen model dobavljiv, da bi se ga dalo naročiti ali pa izvedeti, če bo kdaj na voljo na SLO trgu pa - pozabi. Tega ne boš doživel niti, če imaš v roki XLS tabelo z modeli prenosnikov od Ž slovenskega uvoznika, in še toliko manj, če gre za model iz tuje spletne strani principala.

MisterR ::

bluefish je izjavil:

Se šališ?

zvery1 ::

Ma dej, verjetno vas vsi namerno zafrkavajo. stvar je popolnoma enostavna. Laptopi so gor, da je večja ponudba, vendar jih ne jemljejo na zalogo, oz. je zaloga minimalna. Ko se spet kakšen prenosnik proda, kar lahko traja, pa pri dobavitelju poskušajo naročiti novo zalogo. Takrat pa dobavitelj sporoči da bodo dobili, kar v resnici nikoli ne. In tako se zadeva vleče kar nekaj časa, dokler prodajalec nima vsega dost, ter prenosnik odstrani iz spletne strani. jaz vidim tu predvsem težavo na dobaviteljevi strani.
AMD X6 1090T, 16GB DDR3, GF 750Ti, Gigabyte 890XA-UD3,
1 x SSD, 4 x HDD, running Ubuntu 14.04 x64

Šimpanz ::

Ma ja poznam te fore. Oni imajo na webu objavljen nebroj artiklov da pritegnejo stranke, ki jih iščejo po internetu. Če izdelka ni na zalogi pa upajo da se bo stranka odločila za kaj podobnega, ki je na zalogi. Kolikor imam opravka z uvozniki vedno povedo, kaj ni več dobavljivo, saj nimajo nič od tega če nategujejo prodajalce, da čakajo na nekaj kar ne bo prišlo.
Problem je tudi v tem, da prodajalci ne preverjajo ali so določeni manj prodajani artikli(ki jih nimajo na zalogi) še dobavljivi.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mimovrste (strani: 1 2 3 488 89 90 91 )

Oddelek: Kaj kupiti
4503904312 (8198) D3m
»

Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

839189500 (4694) Ebu Bekr
»

Mimovrste garancija (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
529669 (8066) St235
»

Asus eeepc 1000h (strani: 1 2 )

929041 (6999) MKC00

Več podobnih tem