» »

Francija krči proračun za Hadopi

1 2 3
4
»

digitalcek ::

NeMeTko je izjavil:


Kje je tu dejansko moč govoriti o kraji, če te že takointako z vseh strani bombardirajo s tistim komadom? Kako lahko govorijo o kraji, če si to pesem SMEŠ posneti z radija, in to potem NI kraja?


Tako in tako te z reklamo za neko čokolado bombandirajo z vseh strani. Le kako lahko govorijo o kraji, če to ubogo čokolado - spizdiš?

Ti daje pretirano reklamiranje omenjene čokolade (ali to, da je Milka za 40% povečala dobiček) pravico, da si čokolado brezplačno prisvojiš? Spet možgani na nivoju triletnega otroka?

Fritz ::

digitalcek je izjavil:

Truga je izjavil:

Tko da prosim da nehas kle jamrat o kradljivcih, ki jih sploh ni.

Uuuu, to je pa nekaj novega.
Ampak zakaj potem vsa ta napenjanja avtorev in založb, da bi dobili od ogleda vsebin ves možen denar?

Zato, ker so zmanipulirani s strani ameriških založb v pohlep in precenjevanje lastne vrednosti. Kadar govoriš o manipulaciji mladine se raje poglej v ogledalo in razmisli, koliko te manipulacije prihaja ravno skozi medijsko industrijo in njen gigantski marketing?
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

bluefish ::

digitalcek je izjavil:

Upam, da vas doleti, da bo nekega dne na spletu na razpolago le 10 vsebin: trije celovečerci, dva porniča in pet dokumentarcev. In da bo en ogled ene vsebine stal 200 evrov.
Očitno bi le v tem primeru cenili vsebino...
Cenimo jo že sedaj, ko je na voljo nebroj različnih vrst, po cenah, ki se začnejo nekje pri brezplačno in segajo v nebo.

alphasaphir ::

Zakon digitalček se je razvnel. In potem pravi da je odvisnost od interneta dandanes težava, ko je cel dan utrujal ljudem na slotechu.
How's this for irony.

Glede na to, da se hvališ, da si znal juho skuhat preden si dobil splet je vse skupaj še bolj smešno. Majkemi si me nasmejal. Mater kam gre ta svet, da se ljudje hvalite, da STE znali juho skuhat. A te je mami naučila davnega leta 96, ali celo pozneje tudi palačinke pečt? Takrat je bil svet še vredu. Danes ko pa imamo 3 na prvem mestu, pa se samo čudimo, kako otroke vzgajajo ulica in dilerji, ker imajo vsi odvisneži od facebooka, slotecha, partisa... PAZI TO: otroke. Od kod jih jemlješ? Večinoma je stara dobra televizija ta, ki krade staršem pozornost že od tvojih opevanih 50, 60. Živeli. Če pa ti ni težko pa le napiši koliko si star, pa še kako sliko zalepi, just for laughs ;)

Če bi pa želel poslušat 90% nekvalitetne glasbe, kot ti, pa bi verjetno res poslušal samo slovensko. Ampak kar podpiraj slovensko "kolturo", da slovenski duh ne umre: e pe ka, e pe ka, e pe ka. Katera slovenska glasba pa je po tvoje kvalitetna? Katere glasbenike podpiraš finančno?

gzibret ::

Digitalček - prekoračil si že vse meje zdravega okusa (tudi tistega iz šesdesetih, sedemdesetih in osemdesetih prejšnjega stoletja; tam bi že zdavnaj dobil na gob**!) in žališ vsepovprek. Upam, da ti bo kdo s pravicami čim prej prepovedal sodelovanje v tej temi.

Umiri se, pejdi na zrak in malo zadihaj, poslušaj ptičke... in se malo zamisli, kdo je tukaj sploh odvisen od spleta (se nanaša na brisane poste).
Vse je za neki dobr!
1 2 3
4
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Three strikes polom v Novi Zelandiji (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
9823787 (20613) Kamran
»

Rezidenca francoskega predsednika redni uporabnik torrenta

Oddelek: Novice / Varnost
318464 (6410) kuglvinkl
»

Hekerji vdrli v podjetje, ki izvršuje nadzor po francoskem zakonu HADOPI

Oddelek: Novice / Zasebnost
145347 (3399) CaqKa
»

Spletna stran hadopi.fr krade pisave, "ponuja" iskanje po The Pirate Bay (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
13337485 (33968) kitaj
»

Francoski HADOPI 2 stopa v veljavo

Oddelek: Novice / Zasebnost
448002 (6795) SkipEU

Več podobnih tem