Forum » Zvok in slika » Monitor
Monitor
dynr la ::
Pozdrav,
kaj menite o tem monitorju. Je velikost monitorja slučajno prevelika za domačo uporabo? Ima kdo izkušnje??
kaj menite o tem monitorju. Je velikost monitorja slučajno prevelika za domačo uporabo? Ima kdo izkušnje??
AlienRR ::
Še dobro za "non grata" oznako...
Če si tam ~50cm stran od ekrana ti nebi smel biti preveliki.
Če si tam ~50cm stran od ekrana ti nebi smel biti preveliki.
You can override the laws of thermodynamics with sufficient sudo access.
Ma kakšnih 27", sej ne rabm TV-ja v sobi. Ne resno me zanima mnenje o tem monitorju; kako dobre so specifikacije in ostalo?
ABX ::
Jaz igram na 42' in če mi kdo podari 60' takoj zamenjam. :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()
bluefish ::
V tem cenovnem razredu so praktično podobne pri vseh proizvajalcih, ki si itak delijo ene par panelov.
Če si pripravljen dodati še nekaj €, dobiš za okoli 240€ Dell U2412M, ki ima IPS matriko in posledično boljše vidne kote ter barve,...
Navsezadnje je monitor tisti del računalnika, katerega sliko tekom uporabe najdlje gledaš.
Če si pripravljen dodati še nekaj €, dobiš za okoli 240€ Dell U2412M, ki ima IPS matriko in posledično boljše vidne kote ter barve,...
Navsezadnje je monitor tisti del računalnika, katerega sliko tekom uporabe najdlje gledaš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Mah pomoje bom kar tega vzel, sem mislu najprej uzet enga 21,5" potem 23" zdej sm pa vidu enga 24" k je ista cena kukr 23" tko da.... Nism nek manijak, da bi se spušču v vidne kote in barve.
Razmišlam tut o stenski montaži, ker se mi zdi kr praktično pa še prostor bi pridobu na mizi
Razmišlam tut o stenski montaži, ker se mi zdi kr praktično pa še prostor bi pridobu na mizi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dynr la ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | monitor 27" (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 35911 (20264) | Argica |
» | Nov računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 4272 (4126) | dzinks63 |
» | vidni kotOddelek: Pomoč in nasveti | 2169 (1519) | bluefish |
» | Kako razporediti elemente v sobi [slika] (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 30489 (955) | Marjan |