Forum » Mobilne tehnologije » Android 4 - izklop avtomatskega posodabljanja sistema
Android 4 - izklop avtomatskega posodabljanja sistema
Klemen86 ::
Zdravo,
imam telefon Nexus S z Android 4.1 (posodobljen včeraj). Jezi me, ker se mi je verzija 4 Androida že 2-krat avtomatsko posodobila prek 3G omrežja - zadnja posodobitev mi je tako že prvi dan meseca porabila celotno zakupljeno količino prenos podatkov.
Android 2 je pred posodobitvijo vedno vprašal za posodobitev, verzija 4 pa ne. Nikjer v nastavitvah telefona ne najdem možnosti za izklop avtomatske posodobitve, nastavitev je samo za avtomatsko posodabljanje nameščenih programov, ki deluje pravilno - me samo opozori na posodobitev, ki jo moram nato ročno potrditi.
Ali obstaja možnost za izklop avtomatske posodobitve sistema?
Hvala in lp.
imam telefon Nexus S z Android 4.1 (posodobljen včeraj). Jezi me, ker se mi je verzija 4 Androida že 2-krat avtomatsko posodobila prek 3G omrežja - zadnja posodobitev mi je tako že prvi dan meseca porabila celotno zakupljeno količino prenos podatkov.
Android 2 je pred posodobitvijo vedno vprašal za posodobitev, verzija 4 pa ne. Nikjer v nastavitvah telefona ne najdem možnosti za izklop avtomatske posodobitve, nastavitev je samo za avtomatsko posodabljanje nameščenih programov, ki deluje pravilno - me samo opozori na posodobitev, ki jo moram nato ročno potrditi.
Ali obstaja možnost za izklop avtomatske posodobitve sistema?
Hvala in lp.
Mohimm ::
Settings -> data usage -> settings(...) -> restrict background data
Bi naj izklopilo VSE aktivnosti, ki jih izvaja OS v ozadju na omrežju ( na wifi še vedno preverja).
Ali pa menjaš rom na nekaj neuradnega.
Upam, da kaj pomaga.
Če imaš rootanega pa pogoglaj, se da izklopiti tudi obvestila in download posodobitev.
Bi naj izklopilo VSE aktivnosti, ki jih izvaja OS v ozadju na omrežju ( na wifi še vedno preverja).
Ali pa menjaš rom na nekaj neuradnega.
Upam, da kaj pomaga.
Če imaš rootanega pa pogoglaj, se da izklopiti tudi obvestila in download posodobitev.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mohimm ()
Marat ::
In pa naloži si iz Google Play aplikacijo Data Enabler - to je widget, ki si ga daš na namizje in po potrebi vklapljaš/izklapljaš 3G.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po Ukrajini in Rusiji pustoši BadRabbitOddelek: Novice / Kriptovalute | 8734 (6928) | MrStein |
» | 100% uporaba diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3034 (2057) | denisek123 |
» | Firefox 37 updateOddelek: Programska oprema | 1252 (1096) | CyberPunk |
» | Prekoračitev omejitve in samodejno vklapljanje prenosa podatkov (Simobil/Samsung GalaOddelek: Mobilne tehnologije | 3755 (3420) | TAA66 |
» | HP uredil težave s pregrevanjem tiskalnikov, izvorni problem ostajaOddelek: Novice / Varnost | 7912 (6332) | techfreak :) |