» »

Je to res??nokia e72

Je to res??nokia e72

filip2222 ::

že 3 dni se zanimam za nokio e72 in sem zasledil neki forum na katerem so pisali da je telefon totalno za drek. Zdaj me pa zanima ce je telfon res tako pocasen in ce se res resetira vsaki tolko casa. Ce ima gdo ta telefon mi naj napise kaj o telefonu

Hvala za odgovore
lp
  • polepsal: Mavrik ()

JOKER ::

Kolk sem jaz slišal od uporabnikov je ta Noki-a res ponesrečen izdelek.
Vsi pravijo, da je E71 boljša, hitrejša, kompaktnejša.

Tudi sam sem pred dnevi razmišljal o nakupu te Nokije zaradi zunanje tipkovnice (prej uporabnik HTCjev), ko sem zadeve bolj podrobno
prečekiral, sem se na koncu odločil za BlackBerrya, kateremu Nokia po prvih nekaj dneh uporabe ne more konkurirat.
________________________________________________________
Ka te češ ....

Poldi112 ::

Hja, ne vem. Jaz jo imam in je močno hitrejša od e70. Glede hitrosti nimam pripomb, ne vem pa kako je s konkurenco. Sem pa tudi nekaj časa čakal, da je prišla, ker me je pri e71 motilo, da nima klasičnega priključka za slušalke.

Zdaj nekih resnih problemov nimam in sem še kar zadovoljen, samo občasno kakšna sistemska stvar obvisi (recimo imenik), ampak jo lahko pustiš v ozadju in normalno uporabljaš telefon naprej. Ni mi še toliko zmrznil, da bi ga moral resetirati. Tudi zgornja težava se ne dogaja pogosto, max 1x do 2x na teden.

Se mi je pa to zgodilo po tistem, ko sem ga nafilal z skini in aplikacijami. Ampak hej, zato ga imam, brez njih je useless. Imam ga pa kak mesec, dva.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

JOKER ::

Ja Poldi, saj tako je. Eni so zadovoljni, drugi spet ne. Vprašanje je kaj nekateri sploh pričakujejo od teh majhnih računalnikov - telefonov.
Telefon ti lahko zablokira, računalnik ti lahko crkne, avto te pusti na cedilu ... itd.

Vsaka stvar te lahko razočara.
Nokia je firma, ampak imam občutek, da nekih napredkov nimajo in predvsem se zanašajo na renome, ki so si ga seveda upravičeno ustvarili.
Nokio je prehitel HTC že pred časom, pa tudi BlackBerry je pred Nokio.

Sem kakšno uro nazaj bral o tem, da se vedno več ljudi odloča za BB telefone, ki so lični z vsemi funkcijami, predvsem pa hitri.

Vsak ima svoj okus in prav je tako. Smo pa odprti za mnenja drugih, saj le tako na mnenjih uporabnikov se lahko zadeve razvijajo in izpopolnjujejo.
________________________________________________________
Ka te češ ....

Poldi112 ::

Blackberry-ja sem imel par let nazaj in me je razočaral. Push mail in web sta bila ok, sam telefon pa opeka in platforma blazno omejena (glede možnih aplikacij).

Razmišljal sem tudi o Androidu, samo sem kot bolj konservativen uporabnik raje vzel Symbian-a, ki je zastarela, a izpiljena platforma z obilo aplikacij. Plus da sem ga bil že navajem in sem imel par aplikacij kupljenih za to platformo.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

JOKER ::

Hehehe ... bi rekel ja, da par let nazaj je bil res morda BB cigl, kot je to bilo večino telefonov.
Moj BB je morda celo manjši kot tvoja E72, tako da je vprašanje, kateri je večji (po tvoje) cigl ?

Se pa strinjam, da je za BBja dosti manj oz. skoraj nič aplikacij. No, itak pa tega skoraj ne potrebujem, saj ima telefon že vse v štartu kar rabim.
Zaenkrat ne pogrešam nič. Igerc ne igram na telefonu, čeprav ima GPS pa imam za navigacijo namensko napravo, tako da GPSa na telefonu dejansko ne potrebujem, tako da .... telefoni imajo itak več funkcij kot jih sploh rabimo.

Ker kupujem telefone predvsem v prosti prodaji (ne na aneks) se mi je Nokia E72 za ta denar zdela bistveno predraga, plus tega pa si zaslona ne moreš na njej tako dobro prilagodit, kot to lahko storiš na BlackBeryu, pa še zaslon je kvalitetnejši.

Kot sem rekel ... prvi vtis je zelo dober, kako bo pa naprej bom pa videl.
________________________________________________________
Ka te češ ....

borča ::

Kaj se BB tiče, SRANJE!! Sem uporabljal BB Bolt. Aja ste že uporabljali BB Storm?? Joj!! Katastrofa!! Super je potisna pošta vse ostalo je pa...(beri prvi stavek). Povezljivost z ostalimi znamkami je...no...nemogoča!! Mislim, pa tak poslovni telefon!? Vizitke sem moral "peš" vnašat. Office programe moraš dokupit za BB. Sreča, da obstaja Open Office. Ko sem hotel prejeti fotko, video...preko bluetooth sem skoraj izgubil živce! Vsako fotko posebej moraš potrditi in dovoliti prenos. BB naj imajo smotani ameri nas pa naj pustijo pri miru. Sem že vprašal, če ste že uporabljali BB Storm?? Joj!! Katastrofa!!
Na Nokii seznaniš naprave in je to to! Sedaj imam Nokio E72 deluje super!! Tudi potisno pošto so porihtali, fotoaparat je super, povezljivost je super. Baterija je vredu. Imam jo pol leta in mi je enkrat ali dva krat zamrznila pa uporabljam kup aplikacij. Ne rečem, pri zaslonih na dotik so zaspali, kar se pa tiče poslovnih telefonov so pa še vedno glavni
Tudi o HTC bi nekaj dodal. Saj je lepa igračka, android dela super. Vendar pa...Eh, E72, E52 so zelo vredu telefoni, ki super služijo svojemu namenu.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: borča ()

definition ::

imam e72 novo in deluje kot namazana prej imel e 71 tudi vredu a 72 je boljsa, hitrejsa.....

cobrica ::

Tudi sam imam E72 nekje od junija in je kr solidna zadeva vsaj meni. Res da je ta njihov OS čisto beden, ampak sem izrecno telefon kupil zato ker ima qwerty tipkovnico in dolgo avtonomijo. Baterija zdrzi nekje slab teden dni, sicer ne uporabljam kaj veliko, pač kakšen klic čez dan pa kakšen SMS, pa mogoče kaj surfanja po netu pa ob 22 do 10 zjutraj mi preverja e-mail pošto. Vglavnem sem kar zadovoljen, edino kar pač ne ustreza je OS, ampak sem nekako postal nevtralen na to zaradi toliko bolše baterije.

Bananovec ::

Hm, odločam se za nakup tega telefona pa me zanima, če je to prava odločitev.
Potrebujem tipkovnico, dober fotoaparat, fleš in nekaj brskanja po internetu ter glasbo.
Kolikor vem, Nokia še ni splavila telefona, ki bi lahko nadomestil E72. Razne iPhone (predrago), Android, WinPhone variante in telefoni na dotik me ne zanimajo najbolj, saj menim, da če bi hotel dobiti od takega telefona to, kar si želim, moral seči po dražjih modelih. Toliko denarja pa spet nimam.
Kaj menite, je to prava odločitev zame ?
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

dolegar ::

Jaz imam nokio e72 in načeloma nimam pripomb. Mogoče me edino majhnost resolucije ekrana moti. Tipkovnica je zakon, če delaš v termialu "putty", pa tudi za sms-e...
ThinkPad T60 (intel Core2duo T7400 @ 2.16GHz)
15.4" 1680×1050 FlexView
Ram: 2GB Disk: Hitachi 120GB

Spider9 ::

Ima kdo probleme da se mu baterija zelo segreva občasno? Ter baterija ne zdrži niti en dan. To se mi je začelo dogajat prejšni tedn. Telefon je pa star glih 2 leti, tako da adijo garancija.
LP

Spider9 ::

Spider9 je izjavil:

Ima kdo probleme da se mu baterija zelo segreva občasno? Ter baterija ne zdrži niti en dan. To se mi je začelo dogajat prejšni tedn. Telefon je pa star glih 2 leti, tako da adijo garancija.



http://www.howardforums.com/showthread....
Je mogoče tole rešitev? Sicer je za e71.
LP

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Spider9 ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Iščem telefon, prosim za pomoč

Oddelek: Mobilne tehnologije
11897 (643) noraguta
»

Nokia N97Mini ali HTC HD2 ali Blackberry 9700?

Oddelek: Mobilne tehnologije
202106 (1817) Tomson
»

kateri mobitel s qwerty tipkovnico?

Oddelek: Mobilne tehnologije
113276 (3083) Lonsarg
»

Mobitelova akcija in zaloga telefonov

Oddelek: Mobilne tehnologije
346206 (3071) Daren
»

Nokia N900 ali E72 ?

Oddelek: Mobilne tehnologije
52102 (1841) lopov

Več podobnih tem