» »

Cooler Master HAF 932 pri pixmanii

Cooler Master HAF 932 pri pixmanii

helsing ::

Sem pred nakupom novega cpu hladilnika in ohišja.
Pri pixmanii je CM HAF 932 znižan na 109€. Če pri njih nabavim še hladilnik THERMALRIGHT HR-02 Macho, me bo vse skupaj s poštnino (na strani piše 12€) vred prišlo ok. 160€.

Alternativa, je nakup v Sloveniji:
CM HAF 912 (samo pri AGTju je vključen zgornji 200mm ventilator) in THERMALRIGHT True Spirit 140 (samo pri Mlacomu prodajajo TR hladilnike). Skupaj s poštninama me pride ok. 145€.

Zdaj pa imam par vprašanj:
1. Je že kdo kupoval pri / slišal za pixmanio? Je stvar legitimna, ali pa se jih splača izognit?
2. Je zgornja konfiguracja vredna dodatnih 15€, ali pa naj vzamem drugo? Tako velikega ohišja sicer ne potrebujem, ampak se vsaj meni cena zdi dovolj privlačna (napram slovenskim).
3. Obstaja kakšna boljša alternativa CM HAF seriji, glede na to, da sta mi dober airflow (hladna notranjost/komponente) in predvsem tišina veliki prioriteti. Cable management pa je tudi lep plus.

KTr1sk ::

Glede spletne trgovine pixmanie je že tukaj tema
pixmania
sam sem že osebno nekajkrat kupoval pri njih in bilo težav , hitra dostava, če je plačano preko mastercard, ter če je na zalogi, problem je le pri garanciji, ker ne vem kako je, ker še nisem uveljavljal garancije, ....
glede ohišja in hladilnika pa ne morem svetovat, ker ne poznam teh zadev, če kaj kupujem vedno pogledam na http://www.newegg.com/, kako so uporabniki zadovoljni z določeni artikli....
lp
i5-14500k,32gb ddr5,rx6800,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

pixmania (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
9219555 (7915) dzinks63
»

Gaming PC za 1k

Oddelek: Kaj kupiti