Forum » Pomoč in nasveti » IPAD 3 + win 7 čez bluetooth
IPAD 3 + win 7 čez bluetooth
mjk ::
Živjo!
Ima kdo kako izkušnjo, kako bi lahko preko bluetootha šeral internet od računalnika z win7, Tako da bi lahko ipad dostopal do interneta.
problem je ta, da je na prvem računalnuku IPAD viden samo kot slušalke, na drugem pa kot neznana naprava.
nisem uspel najti driverje, ki bi mi predstabil IPAD, kot IPAD :)
torej - PC ima internet, ki bi ga rad delil z IPADom preko bluetootha, pa mi ne rata :).
hvala za odgovore.
Ima kdo kako izkušnjo, kako bi lahko preko bluetootha šeral internet od računalnika z win7, Tako da bi lahko ipad dostopal do interneta.
problem je ta, da je na prvem računalnuku IPAD viden samo kot slušalke, na drugem pa kot neznana naprava.
nisem uspel najti driverje, ki bi mi predstabil IPAD, kot IPAD :)
torej - PC ima internet, ki bi ga rad delil z IPADom preko bluetootha, pa mi ne rata :).
hvala za odgovore.
OmegaBlue ::
ipad ne podpira nič drugega kot slušalke čez bluetooth, ne bo šlo.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
no no ... sej vsi vemo, kaj je apple in ga glede tega ne branim ... če ima kdo kako izkušnjo jo lahko deli - pluvanje čez ipad pač ne bo nič pomagalo pri problemu :/
P.s.: če en ne pozna načina, ga pa mogoče kdo drug ...
mby JB + kak app ... skratka do zvočnika pridem tudi sam ...
hotel bi pa slišat, če kdo zna kaj več in ne samo pluvanje čez zaprtost appla - to je bil pač trade off, ki sem ga že sprejel. Sedaj pa mučim ipad in gledam, če lahko izžamem iz njega še kaj več, kot si je Steve zamislil.
P.s.: če en ne pozna načina, ga pa mogoče kdo drug ...
mby JB + kak app ... skratka do zvočnika pridem tudi sam ...
hotel bi pa slišat, če kdo zna kaj več in ne samo pluvanje čez zaprtost appla - to je bil pač trade off, ki sem ga že sprejel. Sedaj pa mučim ipad in gledam, če lahko izžamem iz njega še kaj več, kot si je Steve zamislil.
toliko da zaključim.
Sem še drugje gledal za odgovor in povsod dobil: "Samo kot slušalke oz. zvočni vir"
Tako, da ja ... wifi usb je rešitev.
p.s.: + https://virtualrouter.codeplex.com
Sem še drugje gledal za odgovor in povsod dobil: "Samo kot slušalke oz. zvočni vir"
Tako, da ja ... wifi usb je rešitev.
p.s.: + https://virtualrouter.codeplex.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sodišče ohranilo prepoved prodaje Galaxy Taba 10.1 v Nemčiji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Tožbe | 42819 (39788) | klinker |
» | Apple je po pričakovanjih predstavil iPad 2 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 55789 (48031) | malix |
» | Alternative iPadu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 18682 (16244) | Stark |