Forum » Pomoč in nasveti » bios flash problem
bios flash problem
THX ::
imam abit kg7 MB, award bios
ce kej prov pride: stara bios verzija 5E, nova CT
po flash-anju biosa računalnik postane nestabilen->zamrzne vsakih nekaj minut
ko sem to nazadnje počel, sem spet flashal z starim biosom in stvar je delovala. ampak disketa s starim biosom se je nekak zgubila...
aja: probu sm vse možne kombinacije switchov, možne&mal manj možne pa je vedno isto, probu sm flashat z verzijo programa, ki je na cd-ju od plate(starejsa) in novejso z neta
probu sm tud s .bat fajlom ka je zravn pr downloadenem biosu, gre sam za kombinacijo switchow
bios je uraden, nc predelan al pa karkol.
tko da če kdo ma kakršno kol idejo kaj nardit, na dan z njo
še mal pa bom plato na 220v prklopu
ce kej prov pride: stara bios verzija 5E, nova CT
po flash-anju biosa računalnik postane nestabilen->zamrzne vsakih nekaj minut
ko sem to nazadnje počel, sem spet flashal z starim biosom in stvar je delovala. ampak disketa s starim biosom se je nekak zgubila...
aja: probu sm vse možne kombinacije switchov, možne&mal manj možne pa je vedno isto, probu sm flashat z verzijo programa, ki je na cd-ju od plate(starejsa) in novejso z neta
probu sm tud s .bat fajlom ka je zravn pr downloadenem biosu, gre sam za kombinacijo switchow
bios je uraden, nc predelan al pa karkol.
tko da če kdo ma kakršno kol idejo kaj nardit, na dan z njo
še mal pa bom plato na 220v prklopu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flashanje BIOSaOddelek: Pomoč in nasveti | 4507 (4310) | jackorsen88 |
» | NV5 Silencer - kupiti, da, ne?Oddelek: Kaj kupiti | 1129 (1025) | Caligula |
» | Bios za NF7-S rev.2Oddelek: Strojna oprema | 935 (828) | random |
» | Flashanje FX5900 v FX5950 U (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5978 (4612) | [_MW_] |
» | Nadgradnja biosa BH6 ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1735 (1482) | freserovski |