Forum » Pomoč in nasveti » Ugašanje PC-ja z win2k preko mreže
Ugašanje PC-ja z win2k preko mreže
SkIDiver ::
Torej sedaj ko sem usposobil mrežo je pa spet drug problem. Kako lahko uredim ugašanje PC-ja preko mreže. Ogašal bi iz PC-ja z win xp PC z win 2k. Kako se da to uštimat?
ali3n ::
jaz npr. uporabljam Remote Administrator. Delaš tako, kot da bi sedel za oddaljenim računalnikom. Maš njegov desktop, pa vse... tud ugasneš ga lahko :-)))
Demo verzijo najdeš na Tucows... tukile.
Demo verzijo najdeš na Tucows... tukile.
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
ABX ::
Pstoools
Meni so všeč ker so majhni exe programi katere lahko koristiš v raznih skriptah.
Meni so všeč ker so majhni exe programi katere lahko koristiš v raznih skriptah.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
ali3n ::
SkIDiver: po treh mi šele začne pasat... hehehe
ma tko, če želiš sam izklapljat na daljavo, potem probaj te male proggyje; če pa hočeš kaj več pa priporočam zgoraj navedeni Remote Administrator (al pa kak drug soroden program).
ma tko, če želiš sam izklapljat na daljavo, potem probaj te male proggyje; če pa hočeš kaj več pa priporočam zgoraj navedeni Remote Administrator (al pa kak drug soroden program).
- "Rozi vidm." "S psom!"
ali3n
Jz bi želel samo, da ga ugašam. Ker če bo sestra zvedla kak program jz laufam na svojem PC-ju bo taka pizdarija ratala, da bo hudič. Mogoče kak hint kako se kateri program imenuje od teh malih, ki služijo samo za shotdown? Berta maš ti kako ime?
Jz bi želel samo, da ga ugašam. Ker če bo sestra zvedla kak program jz laufam na svojem PC-ju bo taka pizdarija ratala, da bo hudič. Mogoče kak hint kako se kateri program imenuje od teh malih, ki služijo samo za shotdown? Berta maš ti kako ime?
K vragi. Kam namestim ta remote asistance? Na tist PC k ga hočm ugašat al na tistega iz katerega ga bom ugašu?
ABX ::
Ker tvoj namen ni konstruktiven moje pomoči ne boš deležen.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Remote AdministratorOddelek: Pomoč in nasveti | 1793 (1621) | karafeka |
» | Kako bi gledu na ekran druzga pcja na mrezi?Oddelek: Programska oprema | 1300 (1012) | rebro |
» | Polna kontrola drugega PCja/desktop/remoteOddelek: Pomoč in nasveti | 1198 (1085) | Racunalnik |
» | Program za spremljanje drugega računalnikaOddelek: Programska oprema | 966 (864) | Alko24 |
» | V čem je fora opcije "združljivost" v XP-jih?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2400 (1799) | DMouse |