Forum » Zvok in slika » Skype+glasba
Skype+glasba
strukelj17 ::
Lep pozdrav!
Mene zanima,pri laptopu imam 3 priključke za audio naprave(1 mic in 2 audio),sepravi v enega vežem zvočnike v drugega slušalke,in sedaj bi rad na slušalkah imel le skayp na zvočnikih pa vse ostalo,sepravi glasbo itd... ali je to mogoče ali moram kupiti USB slušalke....hvala za odgovore
Mene zanima,pri laptopu imam 3 priključke za audio naprave(1 mic in 2 audio),sepravi v enega vežem zvočnike v drugega slušalke,in sedaj bi rad na slušalkah imel le skayp na zvočnikih pa vse ostalo,sepravi glasbo itd... ali je to mogoče ali moram kupiti USB slušalke....hvala za odgovore
Zvezdica27 ::
lp,
bi šlo, če sistem prepozna tista dva izhoda in potem vežeš izhod nekega programa na tisti izhod.
Operacisjki sistem je?
zz
bi šlo, če sistem prepozna tista dva izhoda in potem vežeš izhod nekega programa na tisti izhod.
Operacisjki sistem je?
zz
strukelj17 ::
Operacijski je windows 7(64 bitni)-ultimate
in ja pri napravah mi da pač slušalke posebej,in kaže da je na njih vezan le skayp,ampak nažalost temu ni tako,po slušalkah se mi nato predvaja tudi glasba itd...
in ja pri napravah mi da pač slušalke posebej,in kaže da je na njih vezan le skayp,ampak nažalost temu ni tako,po slušalkah se mi nato predvaja tudi glasba itd...
Meizu ::
Moj brat si je, mislim, da tole uredil brez USB slušalk, nimam pojma pa kako. Se morm pozanimat.
Zvezdica27 ::
lp,
za win7 ne vem. Nastavi, da gre Skype program fiksno na tisti izhod, kako to narediti pa ali googlaj ali pa naj ti pove nekdo z winsi.
zz
za win7 ne vem. Nastavi, da gre Skype program fiksno na tisti izhod, kako to narediti pa ali googlaj ali pa naj ti pove nekdo z winsi.
zz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Audacity - težava z latencoOddelek: Pomoč in nasveti | 1611 (1011) | ananchel |
» | Bo iPhone res brez 3,5-mm stereo priključka in kaj to pomeni (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 51705 (44916) | matobeli |
» | Kupil Slušalke - Razočaran ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3003 (2257) | shadeX |
» | 32LG3000 televizorOddelek: Zvok in slika | 2329 (2104) | goblinsly |
» | Priključeni niso nobeni zvočniki ali slušalke..Oddelek: Pomoč in nasveti | 1569 (1381) | amigo_no1 |