Forum » Zvok in slika » Usb - ne zazna na TELEVIZIJI
Usb - ne zazna na TELEVIZIJI
Mucek123 ::
Lepo pozdravljeni !. Imam sledeč problem imam TV Samsung ue40d5520 . Težava je v tem, da USB-ja noče zaznati, če ga pa že zazna pa traja preveč časa tudi do pol ure, kar se mi zdi čudno.
Kaj naj bi bilo narobe ?. Gledal sem, da ima veze tudi v katerem formatu je USB ali je to res ?. V katerem formatu mora potem biti ?.
Hvala in Lep pozdrav
Kaj naj bi bilo narobe ?. Gledal sem, da ima veze tudi v katerem formatu je USB ali je to res ?. V katerem formatu mora potem biti ?.
Hvala in Lep pozdrav
St235 ::
Fromat mora bit fat32, razen če je eksplicitno navedeno da TV podpira tudi kaj drugega.
Drugače pa ali je to problem pri vsakem USB ključu ali zoglj pri enem?
Drugače pa ali je to problem pri vsakem USB ključu ali zoglj pri enem?
Nevem nobenega ni zaznalo, ko sem probal. Čeprav je bil drugi USB slab . Tega, ko ponavadi uporabim je kokr tok novi FLASH. Drugače imam, kar nekaj datotek gor. Skoraj 7gb mogoče, da zardi tega potem tako dolgo nalaga ?
LP
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mucek123 ()
BlaY0 ::
Ima gor particijo ali je brez particije tako kot floppy? Mislim, da danes že vsak TV s podporo za predvajanje z USB-ja podpira NTFS format. Drugače ne bi mogel predvajati datotek večjih od 4GB.
@Blayo kaj misliš s tem particijo ali floopy. Se ne spoznam nato... Malo bolj po domače prosim.
Lp
Lp
BlaY0 ::
Diski so ponavadi razdeljeni na particije. USB ključi so nosilci, ki se lahko obnašajo kot disk ali kot floppy. V primeru da ključ ni bil razdeljen na particije, se le ta obnaša kot floppy.
Zvezdica27 ::
Mucek: RTFM.
Kaj je RTFM: googlaj.
Potem preberi manual od TV. Tam vs epiše kaj dela in kaj ne.
Potem uredi ključek da bo tako kot TV podpira.
Potem bo delalo - če TV podpira formate datotek. Katere podpira? RTFM.
zz
Kaj je RTFM: googlaj.
Potem preberi manual od TV. Tam vs epiše kaj dela in kaj ne.
Potem uredi ključek da bo tako kot TV podpira.
Potem bo delalo - če TV podpira formate datotek. Katere podpira? RTFM.
zz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | formatiranje USb ključkaOddelek: Strojna oprema | 5682 (5418) | Lizzy |
» | Kako najceneje gledati Full HD?Oddelek: Zvok in slika | 4207 (3745) | polde66 |
» | dvx predvajalnik in usb prenosni diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1214 (1143) | palačinka |
» | Prostor na usb ključuOddelek: Pomoč in nasveti | 1851 (1756) | Matko |
» | HDD - particijeOddelek: Strojna oprema | 1595 (1397) | bluefish |