» »

Zamenjava ventilatorja za hlajenje proc.

Zamenjava ventilatorja za hlajenje proc.

Xplicit ::

trenutno mam na plati na athlonu Chrome Orb, ki pa je glasn k letalska turbina, pa me zanima ce bi blo ql, ce bi jest ventilator izklopu, pa poleg hladilnih reber namestil tih ventilator 80 mm, ki bi pihal na hladilna rebra.
Zanimam me ce bi bil procesor dovolj hlajen?

Sej to bi bla resitev sam za ksn mesc k pol itak nabavlam (upam) nov kompjutr, ki pa upam da bo 'stealth machine' :D , oz. upam sam da bo tih :)

Blup ::

Ti kr upej... ampak tih pa ziher ne bo :D

... mal heca...

... 80mm ventilator ZELO verjetno ne bo dovolj samo postavljen zraven... namontirej ga na rebra... to pa bo OK...

Blup
:\

p.s. pr novem računalniku bo zelo glasen verjetno napajalnik... mal povpraši v štacuni, kjer boš kupu glede tega... kaj imajo na zalogi.... za CPU pa si kkšnga Zalmana omisl...

Yacksy ::

Al pa nared distančnik za ventilator. Pred kratkim je bil napisan na Slo-techu članek na to temo

Blup ::

No sej... to se je men že samoposebi zdel umnevno... ker drgač ne bo pravega efekta... to bo kr obvezno narest... če se ti pa ne lub delat pa lohka kupš... baje majo pr KOS computers... tko sm tle slišu, ni preverjano...

Blup
:\

Xplicit ::

no nabavlu glih nebi nc, ker kot sm ze reku je sam za ksn mesc ali dva, dokler novga kompa ne nabavm. K zdej je se sam se ta ventilator slis, ker ostali so vsi tihi - 6k pa zau ne dam, raj se potrpim ta dva mesca :\ , sej gre se mi sam za to da ga ne slism ponoc k spim, ker mi gre pocas ze na zivce ;(

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hlajenje GF4 Ti 4200 128 (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
838061 (6321) DjTonic

Zakaj vodno hlajenje sploh bolše od zračnega?

394172 (3338) morphling1

Kateri CPU cooler

Oddelek: Kaj kupiti
373622 (3040) boštjan
»

SLK 800 Killer project started :) (strani: 1 2 )

907466 (5030) Keyser Soze
»

Athlon xp 2200+ hladilnik

Oddelek: Pomoč in nasveti
171306 (997) Blup

Več podobnih tem