Forum » Igre » Colin McRae 2.0 NetWork
Colin McRae 2.0 NetWork
Damjan Jagar ::
Z Ali3nom sva se vceraj spravila spilat CMR 2 prek neta.
Neuspesno sva se hotela povezati preko Internet TCP/IP Connector for DirectPlay.
Najprej sem jaz hostal in ko je prisel on in vpisal moj IP me ni naslo oz. ni izpisalo nicesar.
Poizkusila sva tudi v obratni smeri (host iz njegove smeri). Imava 1.05 patch. Poizkusil tudi z 1.0.
Nasveti, razlage?
Neuspesno sva se hotela povezati preko Internet TCP/IP Connector for DirectPlay.
Najprej sem jaz hostal in ko je prisel on in vpisal moj IP me ni naslo oz. ni izpisalo nicesar.
Poizkusila sva tudi v obratni smeri (host iz njegove smeri). Imava 1.05 patch. Poizkusil tudi z 1.0.
Nasveti, razlage?
sash ::
oooo še eden ki rad špila CMR2 , zadevo seveda gre špilat preko neta in sicer po lastnih izkušnaj ti odsvetujem uporabo firewalov med igranjem (meni je z vključenim ZA Pro in odprtimi porti neke štromalo ) . Naslednja stvar ki je pomembna je če je kateri od vaju za kakšnim Routerjem "skrit" je potrebno na routerju omogočiti podporo On-Line Gamingu z usptreznimi porti (pr men je to DMZ). Med iskanjem hosta pa je potrebno iskat po IP-ju odjemalca (ne kakšnim drugim)
pa uspešno ovinkanje
pa uspešno ovinkanje
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Z enim drugim se mi je uspelo povezati, vendar nama je "štekalo".
Res pa je da sem imal vklopljen ZA. Je to vzrok za 4-5 FPS? Prijatelj ima ADSL jaz kabel 32 kB.
Res pa je da sem imal vklopljen ZA. Je to vzrok za 4-5 FPS? Prijatelj ima ADSL jaz kabel 32 kB.
http://jagar.si
ja to se je meni dogajalo, le da je pr meni šteknilo včasih za kako sekundo total pol pa šlo dalje (tud če smo na 100 Mbitnem lanu špilali), medtem ko pri igranju preko neta včasih malo štekne ko pride kdo v cilj, ampak to ne vedno - več igralcev, pri čemer 2 uporabljava isti 1M ADSL .
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sash ()
Torej je kriv Zone Alarm ali ne?
Ga je protrebno izkljuciti. Se nisem uspel poizkusiti, namrec...
Ga je protrebno izkljuciti. Se nisem uspel poizkusiti, namrec...
http://jagar.si
kak naj jaz vem če je pr tebi kriv ZA al ne, probaj in poročaj , pr men je bil
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DiRT 2 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 16038 (8300) | TechBeats |
» | NFS Underground 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6616 (4701) | Dead_slayer |
» | Colin 4 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 8902 (6081) | PrimozR |
» | Colin McRae Rally 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5560 (4658) | mloncar |
» | Colin McRae Rally 2 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 7907 (6260) | Klemenn |