» »

Colin McRae 2.0 NetWork

Colin McRae 2.0 NetWork

Damjan Jagar ::

Z Ali3nom sva se vceraj spravila spilat CMR 2 prek neta.

Neuspesno sva se hotela povezati preko Internet TCP/IP Connector for DirectPlay.
Najprej sem jaz hostal in ko je prisel on in vpisal moj IP me ni naslo oz. ni izpisalo nicesar.

Poizkusila sva tudi v obratni smeri (host iz njegove smeri). Imava 1.05 patch. Poizkusil tudi z 1.0.

Nasveti, razlage?

sash ::

oooo še eden ki rad špila CMR2 :D , zadevo seveda gre špilat preko neta in sicer po lastnih izkušnaj ti odsvetujem uporabo firewalov med igranjem (meni je z vključenim ZA Pro in odprtimi porti neke štromalo ;( ) . Naslednja stvar ki je pomembna je če je kateri od vaju za kakšnim Routerjem "skrit" je potrebno na routerju omogočiti podporo On-Line Gamingu z usptreznimi porti (pr men je to DMZ). Med iskanjem hosta pa je potrebno iskat po IP-ju odjemalca (ne kakšnim drugim)

pa uspešno ovinkanje :D
--------------------
Think different...
TOROiD Group

Z enim drugim se mi je uspelo povezati, vendar nama je "štekalo".

Res pa je da sem imal vklopljen ZA. Je to vzrok za 4-5 FPS? Prijatelj ima ADSL jaz kabel 32 kB.
http://jagar.si

ja to se je meni dogajalo, le da je pr meni šteknilo včasih za kako sekundo total ;(( pol pa šlo dalje (tud če smo na 100 Mbitnem :D lanu špilali), medtem ko pri igranju preko neta včasih malo štekne ko pride kdo v cilj, ampak to ne vedno - več igralcev, pri čemer 2 uporabljava isti 1M ADSL :D .
--------------------
Think different...
TOROiD Group

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sash ()

Torej je kriv Zone Alarm ali ne?

Ga je protrebno izkljuciti. Se nisem uspel poizkusiti, namrec...
http://jagar.si

kak naj jaz vem če je pr tebi kriv ZA al ne, probaj in poročaj ;( , pr men je bil >:D
--------------------
Think different...
TOROiD Group

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DiRT 2 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
15816038 (8300) TechBeats
»

NFS Underground 2 (strani: 1 2 )