Forum » Pomoč in nasveti » Menjava mikroswitcha na miški
Menjava mikroswitcha na miški
skyline ::
Zdravo,
imam Logitechovo Performance MX miško, ki je potrebna menjave mikrostikala na levem gumbu.
Novo stikalo mam že naročeno, iščem pa nekoga, ki bi znal opraviti to delo.
Ima kdo kaj izkušenj s tem oziroma pozna koga, ki to izvaja? Najraje vidim, če je z gorenjskega konca...
Hvala!
imam Logitechovo Performance MX miško, ki je potrebna menjave mikrostikala na levem gumbu.
Novo stikalo mam že naročeno, iščem pa nekoga, ki bi znal opraviti to delo.
Ima kdo kaj izkušenj s tem oziroma pozna koga, ki to izvaja? Najraje vidim, če je z gorenjskega konca...
Hvala!
francek1 ::
Rabiš le spajkalnik, pumpico za cin in dobre oči...
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
floyd1 ::
Niti ne rabiš novega stikala in lotanja .
Meni je enkrat nekdo tu, na Slotech-u, dal super link s fotkami za popravilo moje stare dobre MX-1000 z enako napako. Mikrostikala nisem zamenjal, le zelo previdno vzel narazen njegovo plastično ohišje in malo ukrivil tisti droben plehec tam notri. Po (verjetno) več kot 1 letu še vedno dela ko šus. Med poravilom mi je mikrostikalo "razpadlo" (plehec je padel ven), a se z mirno (kak pir ne škodi ) roko vseeno da vse spraviti nazaj skupaj - očitno uspešno.
Evo, že iščem ta link...
EDIT - To je to:
http://www.overclockers.com/mouse-click...
Meni je enkrat nekdo tu, na Slotech-u, dal super link s fotkami za popravilo moje stare dobre MX-1000 z enako napako. Mikrostikala nisem zamenjal, le zelo previdno vzel narazen njegovo plastično ohišje in malo ukrivil tisti droben plehec tam notri. Po (verjetno) več kot 1 letu še vedno dela ko šus. Med poravilom mi je mikrostikalo "razpadlo" (plehec je padel ven), a se z mirno (kak pir ne škodi ) roko vseeno da vse spraviti nazaj skupaj - očitno uspešno.
Evo, že iščem ta link...
EDIT - To je to:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: floyd1 ()
Pyr0Beast ::
menjaš switch, potem je mir
EUR ali 2 komad, drobiž
EUR ali 2 komad, drobiž
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
skyline ::
Niti ne rabiš novega stikala in lotanja .
Evo, že iščem ta link...
EDIT - To je to:
U hvala za tole, bo za probat!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Več klik na miškiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 928 (696) | Ribič |
» | Logitech G 700Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 928 (676) | Razerzone |
» | logitech mx revolution - akumulatorOddelek: Strojna oprema | 1754 (1561) | floyd1 |
» | Full Cover bloki 2006 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6202 (4071) | igor0203 |
» | tipki w in y kar naenkrat trdi ....Oddelek: Strojna oprema | 1257 (1161) | BigWhale |