Forum » Loža » Hrvatje streljali na Italijane
Hrvatje streljali na Italijane
Tarzan ::
To mi deli!
Pomoje so mislil, da so slovenski ribiči
Treba bo kaznovat Hrvaško, mislim da sem se spomnu primerno kazen
Pomoje so mislil, da so slovenski ribiči
Treba bo kaznovat Hrvaško, mislim da sem se spomnu primerno kazen
Alexius Heristalski ::
Kje si to slišal? Hitr povej, me zlo zanima.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
ja res kul smajliji!
Slišal sem po radiju, pa potem v poročilih na radiju, zdej bo pa verjetno še v Dnevniku na TV,...
Sem brskal po online cajtengih Slo in HR in ni še nič
Hrvatje se že ven vadijo, kao da je blo to čist zraven Umaga
Tud če bi blo zraven Zagreba nebi smel nanje strelat!
Aja izstreljenih je bilo baje 40 nabojev, Hrvaška stran zanika, pravijo, da je bilo samo parkrat ustreljeno v zrak za opozorilo.
Ampak glede na to, da so naredili škodo na barkači verjetno niso v zrak streljal
Aja, da ne pozabim, streljal so policisti
the_unborn ::
se vidi kako zelo hrvati sovrazijo slovenske ribice, prislo je ze tako dalec, da so se odlocili streljat (sigurno so bili 100% veseli vse do razpleta)
vazno da ni nihce nic kriv
vazno da ni nihce nic kriv
Alec999 ::
http://24ur.com/naslovnica/svet/2003012...
so prevec uno igrco igral k strelas Slo ribiske ladje
lp,
Alec999
so prevec uno igrco igral k strelas Slo ribiske ladje
lp,
Alec999
Matek ::
Pizda se brezveze kregajo za teh par kvadratov vode, sej mogoče so ene ribe z italije pa so na hrvaško odplavale al pa obratno, namesto da bi kaj pametnega rajši počeli.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Alexius Heristalski ::
Ha, zdej jim bodo Italijani podkuril , mogoče bo še Joško Joras izobesu slovensko zastavo, da bo mera polna... Me zanima, kaj bodo rekli naši. A bi se dalo iz tega kaj iztržit? Skupaj z Italijani proti Hrvatom...
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
iration ::
No da vidimo kako bo italijanska diplomacija rešila tole ... mogoče bomo lahko potegnili kakšne vzporednice ... ali pač ne. Bolj verjetno tole drugo
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
Italijanska diplomacija je znana po svoji "trdosti", ponavadi ne odstopajo Italijani. Nej jim pokažejo, hrvatarjem.
DavidJ ::
Mene je pa kr malo strah. Jst sem 100%, da so streljali, ker so mislili, da je to slovenska brkača.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
Si predstavljate, takole streljajo na tvojo barko. In pol, ker si fejst ribič maš valda en raketometalc v kabini PA jih v samoobrambi sesuješ Cel čoln policajev
Janez Bond in ekšn!
Janez Bond in ekšn!
Thomas ::
Jest se ne bi preveč veselil.
Nekateri v Italiji nas bodo (so)enostavno vrgli v isti koš s Hrvati - in smo že enako krivi obojni. Hrvati in Slovenci = Jugoslovani.
Kar pa Hrvatje počnejo je pa podn. Norost. A ne brez metode. Samo zamudili so za eno leto, pa bi lahko preprečili vstop Sloveniji v NATO in EU.
Je to v njihovem interesu? Je, če oni tja ne bodo mogli.
In zakaj ne bi mogli?
A koga mar zanima?
Nekateri v Italiji nas bodo (so)enostavno vrgli v isti koš s Hrvati - in smo že enako krivi obojni. Hrvati in Slovenci = Jugoslovani.
Kar pa Hrvatje počnejo je pa podn. Norost. A ne brez metode. Samo zamudili so za eno leto, pa bi lahko preprečili vstop Sloveniji v NATO in EU.
Je to v njihovem interesu? Je, če oni tja ne bodo mogli.
In zakaj ne bi mogli?
A koga mar zanima?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
ČE mene kdo vpraša Hrvatje niso zmožni prit v nato. Še vsaj 10 do 20 let jim manjka. Za EU pa še kakšno leto ali petdeset več
Dejstvo je, da so nas šikanirali, ne vempa, kaj je pravi razlog. Nevoščljivost? Strah pred Schengensko mejo? Kakšna druga travma? Morda da jim bo EU oz. NATO na poti pri teritorialnih načrtih?
Tudi zato sem jest ZA NATO Nikol ne veš, kaj lahko pričakuješ od takih sosedov.
Dejstvo je, da so nas šikanirali, ne vempa, kaj je pravi razlog. Nevoščljivost? Strah pred Schengensko mejo? Kakšna druga travma? Morda da jim bo EU oz. NATO na poti pri teritorialnih načrtih?
Tudi zato sem jest ZA NATO Nikol ne veš, kaj lahko pričakuješ od takih sosedov.
iration ::
ne vempa, kaj je pravi razloghrvati imajo veliko problem v lastni državi, zato je treba pozornost vedno spraviti drugam, stran od sebe. Tako Hrvati zjutraj, ko se zbudijo, kolnejo tiste "Slovenace", ne pa na primer Račana.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
Če bi samo Zagreb odvračal pozornost, bi še tudi šlo.
Se bojim, da znajo biti vpleteni lokalni faktorji.
Ljudje, pregnani iz Vukovarja, ki so se zdaj naselili v Istri, bi lahko bili avantgarda zaostrovanj s Slovenijo. V njihovih glavah lahko funkciniramo kot "nadomestni Srbi".
Se bojim, da znajo biti vpleteni lokalni faktorji.
Ljudje, pregnani iz Vukovarja, ki so se zdaj naselili v Istri, bi lahko bili avantgarda zaostrovanj s Slovenijo. V njihovih glavah lahko funkciniramo kot "nadomestni Srbi".
Thomas, tukaj se tudi strinjam. Ne vem kaj mi je zadnje čase
Podalpski Srbi pa to. Sej se spomnemo, kakšne reči so se dogajale.
infectiphibian, s tabo se tudi strinjam, Hrvaška ima hude probleme, notranje, ampak mislim, da jih ni Račan povzročil. HDZ je naredil totalen raztur in da se bo Hrvaška pobrala bo treba naredit veliko več kot cincat kot to Račan dela. Račanova vlada ne bo dobila še enega mandata, to je jasno. Drugo vprašanje pa je, kaj lahko stori opozicija.
Glede ponovnega zarisovanja meddržavnih meja na ozemlju bivše Jugoslavije pa misli, da je nemogoče. Brez nove vojne ponovne delitve ne bo, pa naj bo obstoječa še tako nefer in krivična. Žal
Podalpski Srbi pa to. Sej se spomnemo, kakšne reči so se dogajale.
infectiphibian, s tabo se tudi strinjam, Hrvaška ima hude probleme, notranje, ampak mislim, da jih ni Račan povzročil. HDZ je naredil totalen raztur in da se bo Hrvaška pobrala bo treba naredit veliko več kot cincat kot to Račan dela. Račanova vlada ne bo dobila še enega mandata, to je jasno. Drugo vprašanje pa je, kaj lahko stori opozicija.
Glede ponovnega zarisovanja meddržavnih meja na ozemlju bivše Jugoslavije pa misli, da je nemogoče. Brez nove vojne ponovne delitve ne bo, pa naj bo obstoječa še tako nefer in krivična. Žal
||_^_|| ::
Na Hrvaškem je situacija bolj resna kot si marsikdo sploh predstavlja. Ljudje so bolj v bedi kot ne, mladi nimajo nikakršne perspektive (vsaj večina), plače so krneki, stroški rastejo, ceste, stavbe, bolnice, vse je dotrajano. Ljudi ki živijo v takšnih pogojih je najlažje obrniti proti nekomu. In mislim da vse bolj ta nekdo postaja naša mala državica.
Ne .. ni na Hrvaškem tako slabo, kot drugje po exJugoslaviji.
Niti zdajšnja oblast niti HDZ niso kaj posebno različni.
Bolj majo reakcijo na bližnjo zgodovino. Za večino nekontroliran proces, za nekatere evropske Botre pa premišljena strategija.
Ambicioznih Napoleonov v vsakem trenutku dovolj. Takih, ki "varujejo svoje interese" z destabiliziranjem.
Kaj NATANČNO se pa dogaja - pa pojma nimam.
O izraelsko arabskem konfliktu sem se dal dobro poučiti.
Kaj se gremo pa tukaj, pa (še) ne vem kaj prida.
Bom povedal, če bom kaj zvedel.
Niti zdajšnja oblast niti HDZ niso kaj posebno različni.
Bolj majo reakcijo na bližnjo zgodovino. Za večino nekontroliran proces, za nekatere evropske Botre pa premišljena strategija.
Ambicioznih Napoleonov v vsakem trenutku dovolj. Takih, ki "varujejo svoje interese" z destabiliziranjem.
Kaj NATANČNO se pa dogaja - pa pojma nimam.
O izraelsko arabskem konfliktu sem se dal dobro poučiti.
Kaj se gremo pa tukaj, pa (še) ne vem kaj prida.
Bom povedal, če bom kaj zvedel.
O Arabsko Izraelskih problemih itak nima smisla s tabo govorit (vseeno še vedno trdim da nisi čisto pravilno poočen, si pa precej "naučen" ).
Tu je tema, ki se tiče naših južnih sosedov.
Na Hrvaškem je izredna beda, cene ubijalske, plače izredne, BDP na prebivalca je zavidljiv (za Srbe ali Somalce), po TV (in ostalih medijih) pa jih cel čas bombardirajo z vsemogočimi težavami, kako jih v Bruslju je.ejo v glavo, kako jih izigrava Haag, kako jim Slovenci kradejo zemljo, natrosijo jim še precej nacionalističnega sranja (nisem mogel verjeti, ko sem bral hrvaške časopise on-line). Zdaj so nam dali bolj mir, ampak verjemite ne zato, ker bi nas imeli bolj radi, kje pa, imajo samo več dela, in je pol hrvaških novinarjev po svetu, kjer pač nastopata Jovica in Anica Kostalić
Tu je tema, ki se tiče naših južnih sosedov.
Na Hrvaškem je izredna beda, cene ubijalske, plače izredne, BDP na prebivalca je zavidljiv (za Srbe ali Somalce), po TV (in ostalih medijih) pa jih cel čas bombardirajo z vsemogočimi težavami, kako jih v Bruslju je.ejo v glavo, kako jih izigrava Haag, kako jim Slovenci kradejo zemljo, natrosijo jim še precej nacionalističnega sranja (nisem mogel verjeti, ko sem bral hrvaške časopise on-line). Zdaj so nam dali bolj mir, ampak verjemite ne zato, ker bi nas imeli bolj radi, kje pa, imajo samo več dela, in je pol hrvaških novinarjev po svetu, kjer pač nastopata Jovica in Anica Kostalić
Zavo ::
Auuuu!!!
Zdaj pa bodo dobili lepo po riti, saj prav kaj se pa tako duvajo, kot da so ZDA, v bistvu pa še na stopnji Oman-a niso...
Zdaj pa bodo dobili lepo po riti, saj prav kaj se pa tako duvajo, kot da so ZDA, v bistvu pa še na stopnji Oman-a niso...
Kaboom ::
ker si fejst ribič maš valda en raketometalc v kabini
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
Lucifer Tanatos ::
hja sama situacija na Hrvaskem res ni raznata, ze samo valuto ne vem kako jim uspe drzat tok visoko. Pomojem je vse to umetno dvigovano. Kar pomeni da ko bo enkrat padlo bo pr njih velka j*** . Glede njihovega odnosa do slovencev, jah so pac nevoscljivi za vsako malenkost ki jo mi imamo in oni ne. In pol nas j**** s takimi malenkostmi kot je unih 5km morja. 300km morja majo pa nam ne morjo tistega delcka odstopt. Se posebi se mi zdi vse to glupo zato, ker bi mogl mi met celo istro ne pa sam piranskega zaliva , vse toje blo nase pa smo zarad butaste politike izgubili
Les yeux sans visage
bf4ed ::
Jaz sem iz okolice Lendave.
Tam je ena vas Petišovci in od tiste ceste ki pelje do tam je 5m od ceste jezero Petdinarka.In to je hrvaško, pa kaj so nori naši politiki al kaj, to jim pustijo, nič se ne upajo rečt, kur*e spofuka*e pa hrvati, to je slovenija ne pa njihovo.
Edino kak lahko pridejo do tam je z čolnom preko Mure. Za ta mali del zemlje te strelijo če greš tam brez hrvaške ribolovne karte, to je edino dovoljeno za slovence da tam hodijo.
Najbližje naselje je Mursko Središče 3Km od tam, a slovenska cesta pa 5m od jezera.
In te naj bi bilo to njihovo.
Vse bi jih skup spotrl, pobil.
Tam je ena vas Petišovci in od tiste ceste ki pelje do tam je 5m od ceste jezero Petdinarka.In to je hrvaško, pa kaj so nori naši politiki al kaj, to jim pustijo, nič se ne upajo rečt, kur*e spofuka*e pa hrvati, to je slovenija ne pa njihovo.
Edino kak lahko pridejo do tam je z čolnom preko Mure. Za ta mali del zemlje te strelijo če greš tam brez hrvaške ribolovne karte, to je edino dovoljeno za slovence da tam hodijo.
Najbližje naselje je Mursko Središče 3Km od tam, a slovenska cesta pa 5m od jezera.
In te naj bi bilo to njihovo.
Vse bi jih skup spotrl, pobil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | So Hrvatje totalno nori (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 40200 (32855) | PaX_MaN |
» | Janeza aretirala hrvaška policija (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 42617 (37081) | Bellzmet |
» | Hrvaška enostransko razglasila mejo na morjuOddelek: Problemi človeštva | 2876 (2080) | boyan64 |
» | Hrvaška (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7166 (5703) | ||_^_|| |
» | Ime meseca! Kaj meseca, LETA! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4882 (3755) | Thrivial |