Forum » Programska oprema » CHROME za android tablice in sumniki
CHROME za android tablice in sumniki
s51as ::
Zivjo,
Imam CHROME na ASUS transformer TF300T talici ki ima gor ICS. Nikakor mi ne uspe nastavit tako da bi lahko uporabljal sumnike. Ima kdo kak nasvet kako zadevo resit? Zanimivo je da v polje za iskaje oz. pisanje naslove lahko vpisujem tudi sumnike, v takole okno za pisanje na forum ali na facebook pa ne morem. Ko pritisnem tipko za sumnik, se ne zgodi nic.
Imam CHROME na ASUS transformer TF300T talici ki ima gor ICS. Nikakor mi ne uspe nastavit tako da bi lahko uporabljal sumnike. Ima kdo kak nasvet kako zadevo resit? Zanimivo je da v polje za iskaje oz. pisanje naslove lahko vpisujem tudi sumnike, v takole okno za pisanje na forum ali na facebook pa ne morem. Ko pritisnem tipko za sumnik, se ne zgodi nic.
It's just me myself and I
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bo ročno pisanje izumrlo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18962 (15374) | Jerry000 |
» | Microsoft bo odpuščalOddelek: Novice / Ostale najave | 10072 (7082) | bluefish |
» | Note 2 - android tipkovnica šumnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 5393 (5335) | Zion10 |
» | EU zahteva deamerikanizacijo ICANN-a (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 9293 (7359) | MrStein |
» | [java] - Linux, šumniki!Oddelek: Programiranje | 1848 (1656) | shorvat |