Forum » Na cesti » Problem z avtomobilom
Problem z avtomobilom
hexor ::
Pozdrav vsem!
Imam problem z avtomobilom (Renault Clio Extreme 1.2 16V letnik 2004), namreč vedno ko ga poskušam zagnati(hladnega), avto štrajka in sedaj, kolikor sem spremljal tuje forume se ljudje pogovarjajo o vžigalnih tuljavah, ki so slabe pri tovrstni seriji avtomobilov.Zanima me tudi kaj storiti, da se zadeva ne poslabša (takoj obiskati servis, ali počakati še do mankajočih 4000km?).Hvala vsem ki mi boste kakorkoli pomagali.
LP
Imam problem z avtomobilom (Renault Clio Extreme 1.2 16V letnik 2004), namreč vedno ko ga poskušam zagnati(hladnega), avto štrajka in sedaj, kolikor sem spremljal tuje forume se ljudje pogovarjajo o vžigalnih tuljavah, ki so slabe pri tovrstni seriji avtomobilov.Zanima me tudi kaj storiti, da se zadeva ne poslabša (takoj obiskati servis, ali počakati še do mankajočih 4000km?).Hvala vsem ki mi boste kakorkoli pomagali.
LP
RootMachine ;)
SkIDiver ::
Si poskusil dodat malce plina pri mrzlem zagonu? Če pomaga je kriv ventil prostega teka ali pa umazana loputa za zrak.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VW passat karavan ali Peugeot 508SW (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 21561 (19368) | čuhalev |
» | pred prodajo vozila pooblaščeni servis prikril napako (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 7416 (6045) | Alec999 |
» | Nakup avtomobila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 18608 (14914) | antonija |
» | Problem z mački na avtuOddelek: Loža | 5663 (4660) | 'FireSTORM' |