Forum » Pomoč in nasveti » FB zaklenjen račun
FB zaklenjen račun
BlueBerry ::
Ne bi vas rad utrujal s FB ampak moram vprašat.
Nikol nisem uporabljal FB zdej sem ga ustvaru za neko podjetje (stranki), zdej me pa zanima na začetku sem izbral local business, small company (nekaj takega čisto prvo opcijo, kvadratek). Stranka sedaj pri vpisu dobi sporočilo, da je račun zaklenjen ker je nekdo iz drugega rač. želel vstopiti (varnost => ironija...).
Za rešitev zahtevajo osebni dokument, ki ga je stranka že skenirala in poslala pa še vedno nič?
Problem (predvidevam) je, ker sem za ime dal ime firme in priimek prav tako nekaj kar se navezuje na podjetje ne človeka, sedaj jim jasno osebna nič ne pomeni, torej kaj se da narediti nov FB?
Prosil bi samo za nasvet kateri kvadratek na začetku se priporoča za podjetja in pa, če mora biti račun vedno narejen na OSEBO?
Nikol nisem uporabljal FB zdej sem ga ustvaru za neko podjetje (stranki), zdej me pa zanima na začetku sem izbral local business, small company (nekaj takega čisto prvo opcijo, kvadratek). Stranka sedaj pri vpisu dobi sporočilo, da je račun zaklenjen ker je nekdo iz drugega rač. želel vstopiti (varnost => ironija...).
Za rešitev zahtevajo osebni dokument, ki ga je stranka že skenirala in poslala pa še vedno nič?
Problem (predvidevam) je, ker sem za ime dal ime firme in priimek prav tako nekaj kar se navezuje na podjetje ne človeka, sedaj jim jasno osebna nič ne pomeni, torej kaj se da narediti nov FB?
Prosil bi samo za nasvet kateri kvadratek na začetku se priporoča za podjetja in pa, če mora biti račun vedno narejen na OSEBO?
siridersi ::
ko odpiraš profil za firmo ne odpreš osebnega fb računa ampak na obstoječem osebnem fb računu odpreš: Create a Page for a celebrity, band or business.
Rajdaj tudi na, na www.rider.si
Aja hvala, torej opet na novo škoda. No sej to sem mislu sorry, ker res ne poznam teh zadev tam sem izbral točno to in potem sem zbral prvi kvadratek: local business or small company => kaj sedaj lahko odpišem moj profil ali je kaj možnosti, sploh nevem kako jih kontektirat, ker majo samo te utečene postopke, da bi jim pa kaj dopovedal prek maila pa ni šans ali?
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | ransem.comOddelek: Loža | 1601 (1018) | val46 |
| » | Outlook 365 stalno sprašuje za IMAP gesloOddelek: Omrežja in internet | 9797 (8502) | tony1 |
| » | Google+ obnorel ljudi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 38943 (30365) | Ziga Dolhar |
| » | EU začenja preiskavo Facebooka? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 87418 (82450) | Ramon dekers |
| » | Facebook uvaja prepoznavanje obrazovOddelek: Novice / Zasebnost | 18134 (16116) | St235 |