Forum » Strojna oprema » hitrost p3 450
hitrost p3 450
Nemenej ::
zio. zanima me, kako hiter je 0.25 mikronski p3 450 glede na celerona 2 in koliko je tak p3 hiter ce je navit na 600 (ravno tako glede na celerona 2).
lep pozdrav
lep pozdrav
TESKAn ::
Odvisno od tega, kere programe bos gor nucau in od tega, s kok hitrim C2 ga primerjaš.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Nemenej ::
Saj ravno to me zanima. S koliko hitrim c2 je primerljivo hiter v poslovnih programih, strezniskih programih in igrah. Navit in nenavit z navitim in nenavitim celeronom.
TESKAn ::
Heh, v programih, k rabjo L2 cache, se pač Celeron2 ne more primerjat z P3, 128 kb na celeronu proti 512 kb pri P3...v igrah pa je razlika že man opazna.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
luni ::
jaz ga mam in sem zadovoljen... cisto zadostuje za to kar jaz delam... pa navitega P3ja ne mores primejat s celeronom ker dela pri 133MHz, kar se precej pozna!
Artificial Intelligentia
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | celeron2 in tualatin celeron 2Oddelek: Strojna oprema | 1134 (863) | burekar |
» | Obnova zastarelega sistema...kaksen..CPU...graficno...itd.Oddelek: Kaj kupiti | 1477 (1109) | Boky |
» | PIII 550 ali C II 700???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1032 (912) | XtX |
» | Lastniki Celeronov 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4217 (3515) | Boško |
» | p3 700E (nenavit) ali c2 633@950Oddelek: Kaj kupiti | 1759 (1442) | Dalmatinc |