Forum » Pomoč in nasveti » HTC SD card ne sprejema?
HTC SD card ne sprejema?
turist1 ::
Kupil nov htc one V vstavil sd micro kartico a je ne sprejme, napiše ,kartica je bila nepričakovano odstranjena..... restart odstranil kartico ponovil itd... isto :(
baje je to pogoso pri HTCjih? pozna kdo rešitev?
hvala
hvala
gendale ::
ponavadi maš na kartici napisano eno številko, ki ti pove kjer class je
File:8 bytes vs. 8Gbytes.jpg @ Wikipedia
recimo ta na sliki je class 4
File:8 bytes vs. 8Gbytes.jpg @ Wikipedia
recimo ta na sliki je class 4
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
c00L3r ::
Zraven mojega HTC Desire je bila priložena defektna SD kartica. Preveri s drugo SD kartico, to pa probaj v drugem telefonu.
krentam ::
s kartico je kaj narobe, menjaj kartico, saj jo dobiš na trgu za pičlih 15-20€ 8-16Gb različico..
E8500, 4850 1 GB, WD Caviar Green 1Tb, GIGABYTE EG41MF-US2H
c00L3r ::
Če si dobil kartico zraven telefona, in je ta v okvari, lahko samo kartico pošlješ na servis. Tako je bilo pri meni in sem dobil novo. Je pa res, da sem si že prej kupil drugo, ker mi ni bilo za čakat 2 - 3 tedne.
kartico sem kupil ločeno.8gb....
sem vstavil drugo 4GB. zaenkrat deluje... a ne najdem Folderje,.. da bi lahko videl kaj se nahaja na sd kartici...(ja pač moj prvi htc..:)... in marketa ne najdem.. je pa "htc hub"?...
sem vstavil drugo 4GB. zaenkrat deluje... a ne najdem Folderje,.. da bi lahko videl kaj se nahaja na sd kartici...(ja pač moj prvi htc..:)... in marketa ne najdem.. je pa "htc hub"?...
ja sem ugotovil da je play namesto marketa, hvala shark :)
imam pa problem ker android 4. nima folderjev ipd... in sploh ne morem dostopati do slik, posnetkov, itd... pa sem downloadal nekaj plikacij folder manager ipd. a tudi ne omogočajo preglednega brskanja po sd kartici ali odpiranja datotek... :/
imam pa problem ker android 4. nima folderjev ipd... in sploh ne morem dostopati do slik, posnetkov, itd... pa sem downloadal nekaj plikacij folder manager ipd. a tudi ne omogočajo preglednega brskanja po sd kartici ali odpiranja datotek... :/
draciel ::
ja sem ugotovil da je play namesto marketa, hvala shark :)
Iz google play-a si zloudaj ES file explorer. Meni deluje prefektno. Nato poročaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: draciel ()
vstavil sd micro kartico v telefon še vedno je ne sprejme, napiše ,kartica je bila nepričakovano odstranjena..... restart odstranil kartico ponovil itd... isto :(
upgradal androida itd. (verzija 4!) vsi updati so na njem pa vseeno... po netu iskal rešitev nikjer nisem zasledil rešitve...
formatiral kartico, itd.. nič ne pomaga
Kingston clas 4, 8GB :(
hvala
upgradal androida itd. (verzija 4!) vsi updati so na njem pa vseeno... po netu iskal rešitev nikjer nisem zasledil rešitve...
formatiral kartico, itd.. nič ne pomaga
Kingston clas 4, 8GB :(
hvala
katero?? sem bral po netu da ima veliko userjev tezave s sdmicro karticami. ne glede na znamko kartice ne glede na namko telefona...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTC Desire (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 474169 (216455) | Rupa |
» | HTC Desire HD (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 30556 (18914) | fishy12 |
» | Povečanje internega prostora telefona (Android)Oddelek: Mobilne tehnologije | 4690 (4048) | Pithlit |
» | Android 2.2 v kratkem na HTC-jih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 16990 (11799) | cucolino |